Οι δύο δρόμοι της επικύρωσης

από AllAboutARIS

Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο εν όψει της αυριανής επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Ο μικρός χαμός γίνεται με την επικύρωση της βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ η οποία θα γίνει τελικά την Τετάρτη… Ωστόσο, αυτή δεν θα αφορά όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση της Κέρκυρας.

Οι Φαίακες πήραν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων στα χέρια τους την Δευτέρα και την Τρίτη θα καταθέσουν την έφεσή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου και αναμένεται να έχουμε απόφαση μέχρι την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει πως η υπόθεση θα παραμένει μη τελεσίδικη κάτι που θα τονίσουν και οι εκπρόσωποι της ομάδας του Ιονίου στο Δ.Σ. της Τετάρτης, ζητώντας την μη επικύρωση της βαθμολογίας για την ομάδα τους.

Αυτό μας οδηγεί στους δύο δρόμους που υπάρχουν για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει τελικά η επικύρωση της βαθμολογίας την Τετάρτη. Η μία περίπτωση είναι η βαθμολογία να επικυρωθεί κανονικά από το 1 έως το 9 και από εκεί και κάτω να παραμείνει μη επικυρωμένη (να θυμίσουμε η Κέρκυρα ήρθε 10η στο περσινό πρωτάθλημα και ο Λεβαδειακός 15ος), κάτι που ωστόσο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Η δεύτερη περίπτωση και αυτή που μάλλον θα επικρατήσει, θέλει την βαθμολογία να επικυρώνεται κανονικά για όλες τις ομάδες με τις θέσεις 10 και 15 να παραμένουν μη επικυρωμένες! Αυτό το σενάριο είναι και το πιο πιθανό γιατί με αυτό τον τρόπο η διοργανώτρια αρχή θα μπορέσει να γράψει στο νέο πρωτάθλημα την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, ενώ θα περιμένει παράλληλα και λίγες μέρες ώστε να τελεσιδικήσει και η υπόθεση της Κέρκυρας ώστε να μάθουμε, επιτέλους, και την «Ομάδα Α»!

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα