«Καλή προσθήκη για τον ΑΡΗ ο Καμαρά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ανέφερε ο πρώην στόπερ του ΑΡΗ για τον 27χρονο μέσο από την Σιέρα Λεόνε

Τοε εγκώμιο του Τζον Καμαρά έπλεξε ο Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ.

Ο πρώην στόπερ των «κίτρινων» υπήρξε συμπαίκτης με τον Καμαρά την σεζόν 2012-2013 και μίλησε με πολύ καλά λόγια αυτόν, τονίζοντας ότι αποτελεί καλή προσθήκη για τον ΑΡΗ.

Για τον Καμαρά: «Ημασταν συμπαίκτες την σεζόν 2013-2014. Είχε έρθει δοκιμαστικά στην προετοιμασία, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αμέσως οι άνθρωποι της ομάδας, έτρεξαν για να τον κλείσουν».

Για την πρώτη χρονιά του Καμαρά στον Απόλλων Σμύρνης: «Τη πρώτη χρονιά, ήταν εκπληκτικός. Είχε πολλές συμμετοχές και βοήθησε πολύ την ομάδα, στην επίτευξη του στόχου της ανόδου».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Καμαρά: «Είναι αμυντικός μέσος, περισσότερο εξάρι, με αμυντικά χαρακτηριστικά, μπορεί όμως να πατήσει και περιοχή.  Εχει πολλά τρεξίματα, κινείται σε όλο το γήπεδο με μεγάλη ευκολία και είναι πολύ δυνατός. Η φυσική του κατάσταση επίσης, είναι πολύ καλή. Παράλληλα είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι».

Για τον χαρακτήρα του Καμαρά: «Είναι πολύ καλό παιδί. Αριστος χαρακτήρας, ο οποίος προσαρμόζεται εύκολα και γενικότερα δεν δημιουργεί προβλήματα».

Για το κατά πόσο θεωρεί ότι ο Καμαρά αποτελεί καλή προσθήκη για τον ΑΡΗ: «»Είναι πολύ καλή προσθήκη. Δεν έχω βέβαια εικόνα του παίκτη εδώ και δύο χρόνια, την σεζόν όμως που ήμασταν μαζί, όλοι έλεγαν ότι είναι από τους βασικούς συντελεστές στην άνοδο του Απόλλωνα».

Για το εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση που υπάρχει πάντα σε μία ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ: «Θεωρώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο και εκεί έχει το μυαλό του. Δεν τον επηρεάζει το βάρος της φανέλας».

Για την παρουσία του ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ την νέα χρονιά: «Ο ΑΡΗΣ ξέρουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα. Για όλους, θα είναι ένας… πονοκέφαλος».

Για το πώς περιμένει το νέο πρωτάθλημα: «Απ’ ότι λένε, η Φούτμπολ Λιγκ θα είναι ενιαία. Αυτό είναι πιο δύσκολο. Εχεις να αντιμετωπίσεις πιο πολλές ομάδες. Υπάρχουν αρκετοί ιστορικοί σύλλογοι, με μεγάλη πορεία. Περιμένω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οποια ομάδα έχει στόχο την άνοδο, ο δρόμος θα είναι μακρύς».

Για τον Απόλλων της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Κάποιοι παίκτες έφυγαν, έγιναν όμως καλές προσθήκες και θεωρώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Για το πέρασμα του από τον ΑΡΗ: «Ηταν μία τεράστια εμπειρία για μένα. Προσπαθώ να κρατάω τα θετικά. Από εκεί και πέρα, επειδή είναι μία ομάδα που έζησα έντονες καταστάσεις, της εύχομαι τα καλύτερα. Η θέση της είναι στην Σούπερ Λιγκ, όπως και του Απόλλωνα Σμύρνης».

Προτεινόμενα Άρθρα