"Θέλω να επιστρέψω στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Στο «Libero 107,4» μίλησε ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ Χρήστος Βανγκέλι, για την επιτυχία της ομάδας του στα πλέι όφ του Τσάμπιονς Λίγκ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα τον ΑΡΗ και την επιθυμία επιστροφής του

Φανερά χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του είναι ο πρώην αμυντικός του ΑΡΗ Χρήστος Βανγκέλι που μίλησε στο “Libero 107,4”.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην αμυντικός του ΑΡΗ:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από τόση προσπάθεια αν και  δεν είχαμε την τύχη που θέλαμε,  καταφέραμε να προκριθούμε και συνεχίζουμε στο όνειρο».

 Γιατί επέλεξε να πάει σε ομάδα της Αλβανίας:

« Η ομάδα  παίζει στο επίπεδο  που ήθελα εγώ να παίξω, ήθελα να παίξω στην Αλβανία και νομίζω πως έχουμε κάνει απίστευτη δουλειά με την ομάδα εδώ και καιρό και έχει ανέβει πολύ το μπάτζετ της ομάδας. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και ελπίζω να τα πάμε καλά και στην συνέχεια. Το Αλβανικό πρωτάθλημα έχει ανέβει πολύ. Με όλες τις ομάδες είχαμε διαφορά ένα με δύο πόντους γιατί πλέον είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στην Αλβανία. Δικαιούται η χώρα να παίζει καλό πρωτάθλημα».

  Για τον Μίρελ Γιόσα:

«Δεν τον έχω δεί να αγωνίζεται στον ΑΡΗ, είναι πολύ καλός προπονητής μας έχει βοηθήσει πολύ και πάνω από όλα έχει απίστευτο χιούμορ και χημεία με τους παίκτες. Του αξίζει να είναι στην ομάδα που είναι».

 Για τον ΑΡΗ:

«Δεν γίνεται να μην ασχολούμαι με την ομάδα μου και είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται,  αλλά πραγματικά πρέπει να ανέβει ο ΑΡΗΣ και να παίξει στην Β’ Εθνική. Πρέπει να καταφέρει τον στόχο του, και να υπάρξει ένα πλάνο ώστε η ομάδα να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα καταφέρει να φτάσει ψηλά».

 
“Ποτέ δεν λέω ποτέ στο να επιστρέψω στον ΑΡΗ γιατί πάνω από όλα είναι η καρδιά, σίγουρα τα λεφτά μετράνε αλλά έχω αγαπήσει αυτήν την ομάδα, γιατί με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα και το θυμάμαι μέχρι και σήμερα. Η ομάδα αξίζει και έχει την δύναμη και την στήριξη του κόσμου και αξίζει να βρει τον δρόμο της και έχει πάντα επιτυχίες όπως παλιά».

 
Τέλος αναφέρθηκε για την γέννηση του παιδιού του:

« Το περιμένουμε πως και πως και εγώ και η γυναίκα του και νιώθω πολύ χαρούμενος και πολύ όμορφα».

 

Προτεινόμενα Άρθρα