Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

από AllAboutARIS

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης να αντικατασταθεί το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων Παναγιώτα Κατσικά από τη σύνθεση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ στην υπόθεση της Κέρκυρας.

Η εκδίκαση, που είχε διακοπεί την Τετάρτη (5/8) με το αίτημα εξαίρεσης των «κυανόλευκων» στο πρόσωπο της Κατσικά επειδή ήταν εισηγήτρια και στην υπόθεση της Βέροιας απορρίφθηκε από την Επιτροπή, που συνεδρίασε για αυτό το λόγο υπό τον πρόεδρο της Εφέσεων Νικόλαο Λεοντή, τον αντικαταστάτη της Κατσικά Δημήτρη Ζαχαρόπουλο (αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα από διακοπές) και τον Δημήτρη Γεωργόπουλο.

Κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, αφού το αίτημα εξαίρεσης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ήταν εκπρόθεσμο (έπρεπε να έχει κατατεθεί πέντε ημέρες προ της εκδίκασης).

Έτσι, η εκδίκαση συνεχίζεται κανονικά από τις 14.15 της Πέμπτης (6/8) με την αρχική σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων (Λεοντή, Κατσικά, Γεωργόπουλο), αφού ο σκόπελος που επιχειρήθηκε να μπει από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεπεράστηκε και ουσιαστικά απλώς τελικά η διαδικασία καθυστέρησε κατά ένα 24ωρο.

Προτεινόμενα Άρθρα