Σκάνδαλο με Γκιστ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ότι είναι ο Ολυμπιακός για το ποδόσφαιρο, είναι ο Παναθηναικός για το μπάσκετ!

Μειώθηκε η ποινή του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης, μετά την έφεση που είχε καταθέσει η πλευρά του παίκτη, στο ΑΣΕΑΔ. Προλαβαίνει και την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Α1. Στην ουσία δηλαδή έχασε δυο ματς στα πλέιοφ και τον τιμώρησαν να μην παίζει επίσημα παιχνίδια στο διάστημα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Η τιμωρία που είχε επιβάλει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, προς τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού, για χρήση απαγορευμένων ουσιών, μειώθηκε από τους 8 στους έξι μήνες. Ετσι λοιπόν, ο 29χρονος άσος θα μπορεί να επανέλθει στην δράση από τις 5/10 κι έπειτα.

Κάτι, που προφανώς γεμίζει με χαρά, τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και τον κόσμο των «πρασίνων», που θα δουν τον Γκιστ μάχιμο, από το ξεκίνημα -ουσιαστικά- της σεζόν. Ο παίκτης φυσικά, αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας του «τριφυλλιού» με την πρεμιέρα της Α1 να είναι στις 10 Οκτωβρίου.  Όλοι μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθους του σκανδάλου υπέρ των πράσινων που είναι για το μπάσκετ ότι ο ΟΣΦΠ στην μπάλα.

Πρώτο φετινό ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, εξάλλου, είναι αυτό με την Λοκομοτίβ στις 16/10.

Προτεινόμενα Άρθρα