Επιταχύνει για ενίσχυση

από AllAboutARIS

Υποχρεωμένοι να τρέξουν για να προσθέσουν νέους παίκτες είναι στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με βάση τα όσα είπαν χθες Κάλας και Κώστας Παπαδόπουλος οι οριστικές αποφάσεις για την κάλυψη των κενών στη Football League με ή χωρίς μπαράζ υπολογίζονται γύρω στις 20 Αυγούστου στην καλύτερη αφού εκκρεμεί η απόφαση για την Κέρκυρα και η επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ. Άλλες 15 μέρες δηλαδή αναμονής και αβεβαιότητας με την ελπίδα βέβαια ότι στο τέλος του δρόμου η υπομονή θα ανταμειφθεί με την άνοδο τουλάχιστον στη Football League.

Διάστημα στο οποίο οι κίτρινοι δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια αφού η απόφαση που ελήφθη χθες από τον Κάλας και τη διοίκηση είναι στο διάστημα αυτό να επιταχυνθούν οι μεταγραφικοί ρυθμοί και να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις πλην των Μελισσά και Πεταυράκη που είναι κλεισμένοι. Στόχος ως την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει μάλλον στο Ζλάτιμπορ μετά τις 15 Αυγούστου, να έχουν προστεθεί στο ρόστερ τουλάχιστον ακόμη πέντε νέα πρόσωπα αφού ως τότε θα γίνει και η τελική επιλογή μεταξύ αυτών που κάνουν προπονήσεις. Ο λόγος είναι προφανής. Να καλυφθούν τα πολλά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και ο προπονητής να δουλέψει στην προετοιμασία με τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό για την επόμενη σεζόν. Στους παίκτες που θα αποκτηθούν, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με το καλό να συσταθεί ΠΑΕ και να μπορούν να υπογράψουν συμβόλαια , θα τους προταθεί να υπογράψουν προσύμφωνα ώστε να αισθάνονται σε κάποιο βαθμό κατοχυρωμένοι.

Προτεινόμενα Άρθρα