«Παίζει» μόνος του για Ουάιτ

από AllAboutARIS

Η Λεμάν απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Οκάρο Ουάιτ και ο ΑΡΗΣ είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Οκάρο Ουάιτ έχει πλεόν έναν… μνηστήρα λιγότερο καθώς η Λεμάν που είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, συμφώνησε με τον Ντέμιον Τζέιμς. Έτσι, η γαλλική ομάδα απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ουάιτ και το πεδίο είναι ελεύθερο για τον ΑΡΗ όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά.
         
Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η πλευρά του Ουάιτ κάνει τις τελευταίες της προσπάθειες προκειμένου να διεκδικήσει εγγυημένο συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ με πιθανότερο προορισμό τους Μέμφις Γκρίζλις. Αν τελικά αυτό δεν συμβεί, τότε ανοίγει ο δρόμος για την έλευση ενός σπουδαίου παίκτη στο «Nick Galis Hall».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέμιον Τζέιμς που τελικά αποκτήθηκε από τη Λεμάν, βρισκόταν στη λίστα του Δημήτρη Πρίφτη ως αντικαταστάτης του Οκάρο Ουάιτ. Συγκεκριμένα, πρώτος στόχος ήταν εξ αρχής ο Ουάιτ και ο Τζέιμς ακολουθούσε από κοντά ως τρίτος στη λίστα του προπονητή του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα