«Αποφασισμένος να ανταποκριθεί ο Κάλας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Στο τέλος του δρόμου, υπάρχει η Φούτμπολ Λιγκ»

Στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, το θέμα του μνημονίου και τις προθέσεις του Αλεξ Κάλας αναφέρθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο άμεσος συνεργάτης του ομογενή επιχειρηματία φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air», ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μία φορά ότι ο ΑΡΗΣ θα ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ. 

Αναλυτικά: 

Για το όλο θέμα με την άνοδο της ομάδας: «Ο κόσμος πρέπει να ξέρει, ότι στο τέλος του δρόμου ο ΑΡΗΣ είναι στην Φούτμπολ Λιγκ. Υπάρχουν κάποια… σαμαράκια, που αφαιρούνται. Είναι μία διαδικασία που δεν εξαρτάται από εμάς. Και τον Θεό να είχαμε συνήγορο, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω».

Για την δήλωση συμμετοχής στην Γ’ Εθνική από πλευράς Νίκης Βόλου: «Είναι μία εξέλιξη, την οποία θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε».

Για την παρουσία του στην Αθήνα αυτές τις μέρες: «Η δική μου παρουσία εκεί, έχει να κάνει με τα διοικητικά του ΑΡΗ. Στόχος είναι να ανέβει η ομάδα. Όλα τα άλλα είναι σε δεύτερο πλάνο».

Για το θέμα του μνημονίου: «Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σημαντικό. Το μόνο που θα μπορούσε να προσδώσει, είναι η εξασφάλιση σε κάποιον άνθρωπο που βάζει χρήματα στην ομάδα. Αλλιώς τα βάζει στο κενό, όπως και θα γίνει. Εχει παθιαστεί όμως με τον ΑΡΗ. Ολη την μέρα ασχολείται με την ομάδα και πως θα την οργανώσουμε».

Για το θέμα του νέου μετοχικού κεφαλαίου και τον Αλεξ Κάλας: «Είναι αποφασισμένος να ανταποκριθεί στην πλειοψηφική απαίτηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Θέλει μετοχές και δεν είναι κακό. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλο μέγεθος και πρέπει να έχει αντίστοιχο μετοχικό κεφάλαιο. Δεν γίνεται όμως να βάζει λεφτά στον αέρα. Γιατί τα βάζει ο άνθρωπος δηλαδή;».

Για το ποσό του νέου μετοχικού κεφαλαίου: «Το μετοχικό κεφάλαιο πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας, για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Αν κινηθεί στην σφαίρα των μεγάλων ομάδων, θα είναι στα 1-2 εκατ., αλλά είναι θέμα των μελών του Ερασιτέχνη»

Προτεινόμενα Άρθρα