Το δυσκολότερο καλοκαίρι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από την αρχή της θερινής περιόδου είχαμε φροντίσει να καταστεί σαφές προς όλο τον κόσμο της ομάδας το ότι για ένα ακόμη καλοκαίρι θα ζήσουμε στιγμές οι οποίες δεν θα παραπέμπουν σε καμία περίπτωση σε ένα κλίμα γαλήνης και ηρεμίας.

Βέβαια ευχόμασταν η πεποίθηση μας αυτή να μην επαληθευθεί διότι γνωρίζαμε πολύ καλά πώς οι τριγμοί και οι αντιπαραθέσεις δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν σε τίποτα, ωστόσο με τον ΑΡΗ να έχει αποτύχει παταγωδώς μη μπορώντας να προβιβαστεί αγωνιστικά από μια κατηγορία της οποίας το όνομα είναι ντροπιαστικό ακόμα και να αναφέρουμε πιστεύαμε πώς θα ήταν αδύνατον να μην προκληθούν αντιδράσεις.

Εάν κάποιος αναρωτηθεί γιατί επιμένουμε να αναφερόμαστε σε όλα αυτά θα του απαντήσουμε πώς το κάνουμε διότι απο τη λήξη της προηγούμενης σεζόν μέχρι σήμερα όλα στον ΑΡΗ έχουν μείνει στάσιμα καθώς τίποτα δεν έχει αλλάξει και καμία εξέλιξη δεν έχει δρομολογηθεί ούτως ώστε το τεράστιο καράβι που ονομάζεται ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης να προχωρήσει με σταδιακά πλην όμως σταθερά βήματα προς τα εμπρός. Το ποιος ευθύνεται για αυτό είναι χιλιοειπωμένο και ευρέως γνωστό στους πάντες,αφού είχαμε εξ αρχής τονίσει πώς βασικός υπεύθυνος για ότι συμβεί σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά θα είναι ο ίδιος ο Σύλλογος και κανένας άλλος. Φυσικά από τη στιγμή που δόθηκε το δικαίωμα στους πολέμιους της ομάδας να της βάλουν εμπόδια στο νόμιμο δρόμο που οδηγεί σε μια έστω εξωαγωνιστική άνοδο ήταν δεδομένο πώς δεν θα άφηναν την χρυσή ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε να περάσει ανεκμετάλευτη. Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγαμε ανθρώπους να δηλώνουν μετά πάθους στα Μ.Μ.Ε.της πόλης ότι ο ΑΡΗΣ παρανομεί και η αντίδραση των ανθρώπων της ομάδος σε όλη αυτή την παραφιλολογία ήταν το λιγότερο μηδαμινή, μιας και δεν νοείται να θίγονται τα συμφέροντα μιας ομάδας όπως ο ΑΡΗΣ με πλήθος κόσμου να την ακολουθεί και να μην υπάρχει έστω ένα σημάδι ανταπάντησης.

Από εκεί και πέρα στην Γ.Σ. του ΑΣ. δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο της ομάδος έχοντας βγάλει τα συμπεράσματα του να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας και να κρίνει την έκβαση την οποία θα έχει αυτό μπαίνοντας στη διαδικασία να διαλέξει ανάμεσα σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους παρατάξεις. Αυτό που εντέλει αποφασίστηκε είναι να μείνουν τα κλειδιά της ομάδας στην οικογένεια Καλαιτζίδη και φυσικά η κρίση του κόσμου πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους,ωστόσο και η τωρινή διοίκηση επιβάλλεται να κάνει τα πάντα ούτως ώστε οι απολύτως δικαιολογημένες ενστάσεις μερίδας μεγάλης μερίδας του κόσμου του ΑΡΗ να περιοριστούν και σιγά-σιγά με την πάροδο του χρόνου να εξαλειφθούν. Το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου θεωρεί πώς ο Δήμήτρης Καλαιτζίδης απέτυχε στην μέχρι τώρα παρουσία του στον ΑΡΗ είναι δεδομένο και δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει εύκολα, για το λόγο λοιπόν αυτό απαιτείται να βρεθεί μια φόρμουλα η οποία θα επιτρέψει στην ομάδα να βαδίσει στα μονοπάτια της επιτυχίας όντας πλήρως απαλλαγμένη από συμπεριφορές που συντηρούν το μαρασμό και την εσωστρέφεια.

Προτεινόμενα Άρθρα