Μία ανάσα από Κώτσιο-Πεταυράκη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αμεσα εξελίξεις όσον αφορά τις δύο υποθέσεις

Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι βγαίνει ο ΑΡΗΣ όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, όπου μετά τον Μελισσά είναι έτοιμος να «κλείσει» ακόμη δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Ηλία Κώτσιο και Σταύρο Πεταυράκη.

Το ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες είναι γνωστό από χτες, Ο ΑΡΗΣ όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» βρίσκονται ήδη σε προχωρημένς συζητήσεις μαζί τους και εκτός απροόπτου θα μετακομίσουν στην Θεσσαλονίκη την νέα αγωνιστική περίοδο, για λογαριασμό των «κίτρινων».

Οσον αφορά τον Κώτσιο, ο 38χρονος στόπερ περιμένει επίσημα τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού, ώστε να μείνει ελεύθερος και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του ΑΡΗ. Τα πράγματα είναι πιο απλά με τον Πεταυράκη, ο οποίος ναι μεν συμμετέχει στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα. Μάλιστα ο 23χρονος αριστερός μπακ δεν αναμένεται να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού όπως αρχικά ακούστηκε, αλλά ως ελεύθερος. Ετσι μένει να αποδεσμευτεί από την Ενωση, για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα