Κώτσιος (και πολλοί άλλοι) θέλουν ΑΡΗ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που περιμένουν την δικαίωση του ΑΡΗ για να υπογράψουν στους κίτρινους

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα και γραφόμενα, παρά την αβεβαιότητα που υφίσταται λόγω της τεράστιας καθυστερησης από την ΕΠΟ και την Λίγκα, ο ΑΡΗΣ αποτελεί έναν από τους ιδανικούς…προορισμούς για έναν επαγγελματιά αθλητή εφόσον φυσικά η ομάδα παίξει στην δεύτερη κατηγορία.

Υπάρουν πολλοί παίκτες που στην ουσία προτείνουν τους εαυτούς τους στην ομάδα του ΑΡΗ προκειμένου να αγωνιστούν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και είναι έτοιμοι να περιμένουν για το διάστημα μέχρι την δικαίωση της ομάδας.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στο ενδιαφέρον για τον Μάντζιο και το γεγονός ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το τι θα συμβεί με τον Λεβαδειακό. Σε πρίπτωση οριστικοποίησης του υποβιβασμό της ομάδας της Λιβαδειάς ο ΑΡΗΣ θα μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη.

Δεν είναι όμως ο μόνος από την ομάδα της Λιβαδειάς που μπορεί αν έρθει Θεσσαλονίκη. Ο Ηλίας Κώτσιος έχει προταθεί στον ΑΡΗ και εφόσον ο Λεβαδειακός υποβιβαστεί τότε ο ίδιος θεωρεί ιδανική συνέχεια για την καριέρα του τον ΑΡΗ. Οι κίτρινοι από την πλευρά τους εξεταζουν όλες τις προτάσεις και οι τελικές επιλογές ανήκουν στους Τεννέ- Καλαιτζίδη. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον ΑΡΗ και δεν διστάζει να το λέει σε κάθε ευκιαρία, αλλά οι τελικές επιλογές θα παρθούν από τους ιθύνοντες της ομάδας. Σίγουρα ο Κώτσιος ειναι ένας έμπειρος πάικτης με πολλές παραστάσεις, αλλά ανσταλτικός παράγοντας είναι η ηλικία του, των 38 ετών. 

Πρέπει να σημειωθεί για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι μέχρι τώρα ο ΑΡΗΣ δεν έχει κάνει κίνηση για τον Κώτσιο, αλλά ο ίδιος εξέφρασε την θέληση να συνεχίσει στους κίτρινους.

Προτεινόμενα Άρθρα