Κερδίζει έδαφος η Ελλάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συγκεκριμένες οι επιλογές που εξετάζονται

Το θέμα του μέρους διεξαγωγής της προετοιμασίας του ΑΡΗ, απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ομάδας τις τελευταίες μέρες και επιδιώκουν να καταλήξουν οριστικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εξ αρχής το Πράβετς ήταν ανάμεσα στις βασικές επιλογές -αν όχι η πρώτη- όσο περνάει όμως ο καιρός χάνει έδαφος. Από την μία μπορεί να μην υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες, ενώ θα είναι δύσκολο για τους παίκτες που θα αποκτηθούν εκείνο το διάστημα, να βρεθούν άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Για αυτούς τους λόγους, μεταξύ άλλων, φαίνεται να προκρίνεται τις τελευταίες ημέρες η λύση της Ελλάδας και σε μία τοποθεσία σχετικά κοντά στην Θεσσαλονίκη. Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι το αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια, για το οποίο στον ΑΡΗ έχουν ήδη μία εικόνα και μάλιστα αρκετή καλή. Ισως όμως το επισκεφθεί και ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης άμεσα, για έχει μία εικόνα και ο ίδιος, ώστε να πάρει άμεσα στις αποφάσεις του. Εκτός από το Πράβετς και τα 3-5 Πηγάδια, στη λίστα των επιλογών υπάρχουν -μεταξύ άλλων- τα Χάνια στο Πήλιο, όπου ο Ατρόμητος πραγματοποίησε φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Προτεινόμενα Άρθρα