"Ξεκατίνιασμα" αλά NBA

από AllAboutARIS

Η κόντρα ανάμεσα στο Σακίλ Ο’Νιλ και στο Σκότι Πίπεν καλά κρατεί κι ο «Σακ» επέστρεψε με σκληρούς χαρακτηρισμούς αυτή τη φορά.

Ολα ξεκίνησαν από το υποθετικό ερώτημα “Ποια ομάδα θα κέρδιζε αν οι Μάτζικ Τζόνσον, Κόμπι Μπράιαντ, Έλγκιν Μπέιλορ, Σακίλ Ο’Νιλ και Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ αντιμετώπιζαν τους Ντέρικ Ρόουζ, Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Ντένις Ρόντμαν και Χόρας Γκραντ”;

Σύμφωνα με τον Σακίλ, το ματς θα το έπαιρναν οι Λέικερς και μάλιστα με 50 πόντους διαφορά!!!

Μάλιστα, φρόντισε να κάνει γνωστή την άποψη του μέσω instagram, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Πίπεν. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ν’ ακολουθήσει… πόλεμος!

Ο Πίπεν τόνισε πως δεν μιλάει υποθετικά, αλλά με τίτλους και πως έχει τους διπλάσιους από εκείνους που κατέκτησε ο Σακίλ στο Λος Άντζελες, για να έρθει η απάντηση του Ο’Νιλ, ο οποίος έγραψε πως όλη τη δουλειά την έκανε ο Τζόρνταν! “Ο Κερ κι ο Χάρπερ αξίζουν περισσότερα μπράβο από εσένα. Να θυμάσαι, εγώ ήμουν ο Μπάτμαν κι εσύ ο Ρόμπιν!”, ήταν η ατάκα του “Σακ”!

Ακολούθως, ο Πίπεν αναφέρθηκε στις βολές του Σακίλ, ο τελευταίος στάθηκε εκ νέου στο γεγονός πως ήταν… δεύτερος, για να έρθει η απάντηση του άλλοτε φόργουορντ των Μπουλς, ο οποίος πόσταρε ένα κολάζ του Ο’Νιλ, δείχνοντας το ποιος ήταν… δεύτερος!

Η κόντρα των δύο δεν σταμάτησε εκεί. Ο άλλοτε σέντερ των Λέικερς αναφέρθηκε εκ νέου στον Πίπεν και μάλιστα πόσταρε video από τότε που εκείνος κι ο Κόμπι “καθάρισαν” τους Μπλέιζερς! Γιατί το έκανε αυτό; Για να του δείξει ποιο ήταν το αποτέλεσμα όταν “ο Τζόρνταν δεν τον προστάτευε”, όπως τόνισε.

Ο Πίπεν, όμως, δεν είχε διάθεση κι αποφάσισε να βάλει ένα τέλος.

Πώς το έκανε; Ανέβασε φωτογραφία με τα έξι δαχτυλίδια του και κάπου εκεί τα πάντα… τελείωσαν! “Game over Shaq”, ανέφερε χαρακτηριστικά…

Η απάντηση του “Σακ” ήρθε μέσω διαδικτυακής εκπομπής στην οποία αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικά λόγια στον Πίπεν: «Αυτός το έκανε προσωπικό, όταν είπε “Σακ, δεν πιστεύω στις υποθέσεις”. Έριξε πρώτος, επομένως θα ρίξω δεύτερος και θα ρίξω τελευταίος. Επειδή δεν ανέχομαι αλήτες να με προσβάλλουν! Ήταν μεγάλος παίκτης, αλλά είμαι η γέφυρα, είναι το νερό. Θα ‘ναι πάντα κάτω από εμένα! Μία στο τόσο θα σηκώνεται να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τη γέφυρα, αλλά στην πραγματικότητα είμαι η γέφυρα. είναι το νερό, είναι κάτω από εμένα!

Δε γίνεται να με προσβάλλει ο Σκότι Πίπεν! Το έκανε προσωπικό όταν είπε “Σακ, έχουμε 6 δαχτυλίδια” λες κι ήταν αυτός το επίκεντρο των 6 δαχτυλιδιών. Δεν ήσουν. Μη με κάνεις να βγάλω απ’ το αρχείο το scouting report. Δεν ήσουν καν σημείο αναφοράς στο scouting report! Όλα γυρνούσαν γύρω απ’ τον Μάικ (Τζόρνταν)» είπε σε διαδικτυακή εκπομπή του ο «Σακ» και συνέχισε να τον μειώνει:

«Είσαι ένας παρατρεχάμενος! Δεν είσαι το κυρίως πρόσωπο, δεν έχεις υπάρξει ποτέ. Όταν ο Μάικλ έφυγε, δεν έκανες τίποτα. Το μόνο που έκανες ήταν να κλαις, όταν ο Φιλ (Τζάκσον) δεν σου έδωσε το τελευταίο σουτ, το έδωσε στον Τόνι Κούκοτς, που ήταν πολύ καλύτερος παίκτες από εσένα. Ο Τόνι Κούκοτς ευστόχησε στο νικητήριο σουτ. Όταν έφυγες και πήγες στο Χιούστον, τι έκανες; Τίποτα! Όταν έφυγες και πήγες στο Πόρτλαντ, τι έκανες; Ω, ναι, μας πήγατε μέχρι το Game 7, ήσασταν μπροστά με 17 πόντους στην τέταρτη περίοδο και μετά τι έγινε; Χάσατε! Επομένως μη μου λες εμένα πως είσαι κάποιος.

Είσαι το δεύτερο βιολί! Μη με δουλεύεις, Σκότι! Μπορούμε να το κάνουμε όλη ημέρα. Κοπρίτη!».

Προτεινόμενα Άρθρα