Πώς τα 100.000 γίνανε… 870.000!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η έλευση του Νίκου Λάσκαρη ενόχλησε αρκετούς.

Ειδικά στην…πρωτεύουσα που οραματίζονταν επιστροφές της… Βασίλισσας ο τρόπος που κινείται ο ΑΡΗΣ και η ομάδα που ετοιμάζεται να χτίσει αποτελεί για αυτούς…πρόβλημα.

Χθες, λοιπόν, βγήκε στην δημοσιότητα θέμα… απαγόρευσης μεταγραφών για τον ΑΡΗ. Έπεσαν…οι βόμβες, μπλέξαμε την ΕΕΑ και φυσικά διάφορα παπαγαλάκια και εντός Θεσσαλονίκης άρχισαν το γνωστό παραμύθι ότι ο ΑΡΗΣ χρωστάει 1 εκ ευρώ.

Η αλήθεια φυσικά είναι τελείως διαφορετική. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει οφειλή του ΑΡΗ ύψους 100.000 ευρώ στον Κίκι Κλαρκ και συναλλαγματικές που έχει πάρει ο παίκτης που δεν πληρώθηκαν. Αυτό είναι το ποσό και ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Είναι μία από τις πολλές κληρονομιές της προηγούμενης διοίκησης του Γιάννη Δαμιανίδη. Για αυτό άλλωστε και συγκεκριμένα ΜΜΕ δεν έχουν γράψει λέξη για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Πως έφτασε ο κ. Κούνουπας να αξιώνει 870 αντί για 100; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του AllAboutARIS η συγκεκριμένη εταιρία, πρόσθεσε τον τρίτο χρόνο συμβολαίου του Κλάρκ (450.000 δολάρια), ενώ ο Κλάρκ έπαιξε στην Βενέτσια, πρόσθεσε τον δεύτερο χρόνο του Ντικούδη, ενώ ούτε αυτός αγωνίστηκε στον ΑΡΗ την δεύτερη σεζόν, πρόσθεσε και μανατζερικά για Ντικούδη, αλλά και Ταπούτο, ενώ όπως σημειώνουν από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν προκύπτουν από πουθενά και κανένα συμβόλαιο. Και αφού τα πρόσθεσε σχεδόν… διπλασίασε και τα ποσά ζητώντας τόκους, ενώ είχε και οι ίδιοι είχαν ξεχάσει πότε τελευταία φορά είχαν αξιώσει τα χρήματα μόνο για τον Κλαρκ.

Υπάρχει όμως κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών για τον ΑΡΗ σήμερα; Υπάρχει κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής από την ΕΕΑ όπως γράφτηκε; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.

Και εξηγούμαστε: Για να υπάρξει κατάπτωση πρέπει να υπάρχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ. Μόνο ένα εξώδικο που εστάλη πριν 2-3 μέρες στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ και που όλως τυχαίως…διέρρευσε και σε αθηναικό μέσο.

Επειδή ζητάει αυτά τα χρήματα. Τα δικαιούται κιόλας; Χρήματα συμβολαίων που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (όπώς υπάρχει στο ποδόσφαιρο πχ για το 40% του συμβολαίου) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ. Υπάρχει συμβόλαιο για τα μανατζερικά; Μήπως υπήρξε τότε συμφωνία να μην υπάρχουν μανατζερικά και για αυτό τα ζητάνε τώρα 5 χρόνια μετά επειδή είδαν τα…χρυσά αυγά;

Έκανε ο μάνατζερ καταγγελία στην ΦΙΜΠΑ για να υπάρξει απαγόρευση μεταγραφών; ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ. Άρα εφόσον την κάνει, ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. Πριν καν κάνει καταγγελία πώς γίνεται ρε παιδιά να κινδυνεύει ο ΑΡΗΣ με απαγόρευση μεταγραφών ΣΗΜΕΡΑ;

Και ΟΤΑΝ βγει η απόφαση ή θα πρέπει να πληρώσει ο ΑΡΗΣ ή θα δικαιωθεί. τΌΤΕ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Η ΚΑΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΧΡΗΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Κρατήστε και μία ακόμα παράμετρο. Οι οφειλές είναι από την σεζόν 2009-2010. Μήπως έχουν ήδη παραγραφεί; Γιατι και αυτή η περίπτωση υπάρχει και την εξετάζουν οι νομικοί. Για το συγκεκριμένο υπάρχουν πολλές παράμετροι και νομικές ερμηνείες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και πρέπει να τονισθεί ότι ο Νίκος Λάσκαρης είναι ακόμα πιο τσατισμένος και αποφασισμένος για να ενισχύσει την ομάδα.

Ξεκάθαρα ορισμένοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο Αυτοκράτορας ετοιμάζεται να επανέλθει. Αλλά σύντομα θα αντιληφθούν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΥΓ1 Μετά και από αυτό η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ.

Προτεινόμενα Άρθρα