Αρχισε να μην αρέσει ο Λάσκαρης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αύριο η επίσημη θέση της ΚΑΕ πάνω στο θέμα

Ο ΑΡΗΣ αρχίζει να δυναμώνει και αυτό φαίνεται ότι αρχίζει να μην αρέσει σε κάποιους, ειδικά στην Αθήνα. Για αυτό μάλλον βγήκε και το θέμα με την εταιρία «You First Sports».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr, η εν λόγω εταιρία επικαλείται οφειλές του ΑΡΗ προς αυτήν, ύψους 870 χιλιάδων ευρώ,σε πρώην παίκτες της και μάνατζερ, που δεν έλαβαν ποτέ την αμοιβή τους, για τα συμβόλαια που υπέγραψαν με τους «κίτρινους». 

Επίσης το σχετικό δημοσίευμα, αναφέρει: «Η πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι του Αμερικανού Κίκι Κλαρκ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν εισέπραξε ούτε δολάριο από τα δεδουλευμένα της σεζόν 2009-10, της δεύτερής του στον Αρη, μολονότι είχε συμφωνήσει να χαρίσει όλο το ποσό της εγγυημένης τρίτης σεζόν (450.000 δολ.), αρκεί να του καταβαλλόταν ποσό ύψους 135.000 δολ., όχι τοις μετρητοίς, αλλά διακανονισμένο: 35.000 μπροστά και τα υπόλοιπα σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις.

Ο Κλαρκ και άλλοι αθλητές, όπως και ο έλληνας εκπρόσωπός του Ισίδωρος Κούνουπας, διεκδικούν λοιπόν 970.000 ευρώ και φαίνονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το ποσό είτε μέσω κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής είτε –ακόμη χειρότερα- μέσω της FIBA, κάτι που αν συμβεί θα απειλεί τον Αρη με νέα απαγόρευση μεταγραφών, όπως συνέβη τον Ιανουάριο του 2012, βάζοντας τους Κίτρινους σε απίστευτες περιπέτειες, ώσπου να ξεμπερδέψουν».

Η ΚΑΕ όντως γνωρίζει για το ζήτημα και σε επικοινωνία που είχε το AllAboutARIS με ανθρώπους της ομάδας, δεν εκφράζεται καμία ανησυχία και τονίζουν ότι το θέμα θα διευθετηθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αύριο, όταν και αναμένεται η επίσημη θέση της ΚΑΕ. Δεν τίθεται πάντως κάνενα θέμα απαγόρευσης μεταγραφών και κανένας κίνδυνος για την ώρα.

Προτεινόμενα Άρθρα