«Στο επόμενο 10ήμερο θα ξέρουμε για μπαράζ»

από AllAboutARIS

" Η ομάδα δεν σταματάει την προετοιμασία της και κάνει φιλότιμες προσπάθειες".

Αισιόδοξος φάνηκε ο Μπάμπης Τεννές  πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας με απώτερο σκοπό τους αγώνες μπαράζ, αφού τόνισε πως μέσα στο επόμενο 10ημερό θα μαθευτεί εάν θα ξεκινήσουν τελικά αγώνες μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά για την ομάδα του ΑΡΗ, όλοι έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια  και μέσα στο επόμενο 10ημερο θα έχουμε νέα για το αν θα γίνουν τελικά αγώνες μπαράζ.

Η ομάδα ξεκινάει σήμερα την προετοιμασίας της με απώτερο σκοπό τα μπαράζ φυσικά  και όπως έχω πει, την  επίβλεψη την έχει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Από εκεί και πέρα αυτό που θα πω είναι ότι η ομάδα δεν σταματάει την προετοιμασία της και κάνει φιλότιμες προσπάθειες.

Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι  και θα παραμείνει μια μεγάλη ομάδα, εκείνο που θέλει ο κόσμος είναι νίκες και επιτυχίες και όλα θα πάρουν σιγά σιγά τον δρόμο τους.

 Για το αν ειναι ετοιμος να αναλάβει την θέση προπονητή της ομάδας τόνισε: “Εγώ είμαι ήδη προπονητής, ο ρόλος μου  όμως στην ομάδα είναι συμβουλευτικός, ο πιο κατάλληλος αυτή τη στιγμή είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης”.

Τέλος τόνισε:

“Πιστεύω οτι από το λίγο που έχω γνωρίσει τον κύριο Κάλας, έχει όνειρο, όραμα και πλάνο, νομίζω πως όλα θα πάνε καλά”.

Προτεινόμενα Άρθρα