Πάει για αθώωση η Κέρκυρα

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Πότε θα επικυρώσει την βαθμολογία η Λίγκα;

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, η οποία συνεδριάζει σήμερα, αναμένεται με ψήφους 2-1 να αθωώσει την Κέρκυρα, παρότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κρίνει ομόφωνα πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα ήταν εικονική και είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό ή την αποβολή της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, για παράβαση της παραγράφου 12 του άρθρου 69 του ν. 2725/99.

Η Πειθαρχική Επιτροπή του Συνεταιρισμού έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές …ψάχνοντας παραθυράκι αθώωσης της Κέρκυρας, ακολουθώντας το αντίστοιχο παράδειγμα της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βγάλει λάδι τη Βέροια (μετά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα), στη γνωστή υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακού, που θεωρούν «στημένο» εισαγγελέας και ανακριτής.

Πλέονα θα περιμένουμε λογικά και την έφεση του Λεβαδειακού και στην συνέχεια την επικύρωση της βαθμολογίας ώστε να δρομολογηθεί το θέμα του ΑΡΗ. Σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη αν η βαθμολογία επικυρωθεί πριν την έφεση των Βοιωτών.

Προτεινόμενα Άρθρα