"Ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο Όχι"

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας στον Πανελλήνιο επεσήμανε ότι η παρουσία του κόσμου ξεπερνά κάθε προσδοκία και τόνισε πως : «Ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο ”Οχι” που θέλουμε να πούμε ξανά και να το πούμε μέχρι το τέλος».

«Χαιρετίζω την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της ISKRA, της ιστοσελίδας που έχει κρατήσει ψηλά τη σημαία του αντιμνημονιακού προοδευτικού αγώνα» συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης και μίλησε για ένα βαθύτατα ταξικό και δημοκρατικό «Όχι» σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο πρώην υπουργός ΠΑΠΕΝ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση όταν μπήκε στον Πανελλήνιο είπε: «Θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι το τέλος, μέχρι να νικήσουμε. Η παρουσία σας επιβεβαιώνει ότι οι αντιμνημονιακοί αγώνες δεν πήγαν χαμένοι, ούτε τελείωσαν».

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Στρατούλης, Κώστας Λαπαβίτσας και Γιάννης Μηλιός.

«Στην Αριστερά, τα υπουργεία και οι βουλευτικές έδρες δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ αυτοσκοπός. Είναι το μέσο για να υπηρετούμε αρχές αξίες και προοδευτικές πολιτικές, όπως τις κρίνει ο καθένας μας», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης Λαφαζάνης.

Για εθνικοποίηση των τραπεζών προκειμένου να λάβουν αναπτυξιακό χαρακτήρα έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην εκδήλωση για τα πέμπτα γενέθλια του ISKRA, της ιστοσελίδας που απηχεί τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας.

Προτεινόμενα Άρθρα