Η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας…

από AllAboutARIS

Η πρόσληψη προπονητή που θα φέρει την ηρεμία στον ΑΡΗ.

Μπαίνουμε σε μία ακόμα εβδομάδα που περιμένουμε μία απόφαση για μία άλλη ομάδα που στην συνέχεια θα οδηγήσει την περίφημη Σούπερλιγκ να επικυρώσει την βαθμολογία, ώστε αμέσως μετά η δεύτερη κατηγορία να ζητήσει από τις ομάδες τις δηλώσεις συμμετοχής και…επιτέλους ο ΑΡΗΣ να ανέβει και στο τυπικό κομμάτι μέσω των επιτροπών της ΕΠΟ.

Βέβαια ο κ. Κάλας και οι συνεργάτες τους οφείλουν όταν έρθει το…τυπικό να είναι έτοιμοι και στο ουσιαστικό. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα ο ΑΡΗΣ πρέπει να…τρέξει, αλλά ακόμα δεν ξέρει ούτε ποιος θα είναι ο προπονητής και δεν στέκομαι αποκλειστικά στις ενστάσεις των οργανωμένων.

Το πιο σημαντικό είναι το πρόβλημα με το ασυμβίβαστο με βάση τον αθλητικό νόμο και δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό σε αυτόν τον ΑΡΗ να έχει κάποιος άλλος εκτός του ίδιου του Κάλας τις μετοχές.

Για να συμβεί και αυτό όμως πρέπει να καλυφθεί η ΜΚ και εκεί φυσικά θα μετρήσει το χρήμα και μόνο. Αν όμως υποθέσουμε ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν για…οικονομία της συζήτησης (όσο οικονομικό και αν είναι να παραβλέπουμε ότι κάποιος πρέπει να βάλει 1.8 εκ ευρώ αν υποθέσουμε ότι το ΜΚ θα είναι 2 εκ ευρώ), θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να έχει ρόστερ. Και αυτός που θα αποφασίσει για το ρόστερ δεν μπορεί παρά να είναι ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή. Ξέρουμε το…ντουέτο, αλλά δεν ξέρουμε τους ρόλους. Τεννές και Καλαιτζίδης θα είναι το δίδυμο, αλλά το θέμα είναι ποιος θα κάθεται στον πάγκο.

Προτεινόμενα Άρθρα