Προσεγμένες κινήσεις…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν θα πάει σε βιαστικές κινήσεις η ομάδα

Η σιγουριά που ολοένα και αυξάνεται στις τάξεις του ΑΡΗ για την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ, δίνει στους «κίτρινους» το δικαίωμα να «ψάχνονται» όλο και πιο «ζεστά» για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτό θα είναι και το βασικό θέμα συζήτησης, στην σημερινή συνάντηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τον Μπάμπη Τεννέ στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες θα βάλουν κάτω κάποια πρώτα δεδομένα για την ενίσχυση της ομάδας, ίσως και συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, που ενδεχομένως να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους.

Αν και πλησιάζουμε στις αρχές Αυγούστου, ο ΑΡΗΣ δεν πρόκεται να προχωρήσει σε βεβιασμένες κινήσεις, ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές παικτών και να αποκλείσει όσο μπορέσει το περιθώριο του λάθους. Οι «κίτρινοι» θα βγουν στο «παζάρι» για την απόκτηση παικτών με αξία και την απαιτούμενη εμπειρία, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα ξεφύγουν από το προκαθορισμένο μπάτζετ, εκτός εάν πρόκεται για κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από το… πάνω ράφι.

Ολα αυτά, είναι τα οποία αναμένεται να ειπωθούν στην σημερινή συνάντηση Καλαϊτζίδη-Τεννέ και με την έλευση των δύο ανδρών στην Θεσσαλονίκη, ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα αρχίσει να «τρέχει» με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα