Σε…αργία ο υπεύθυνος επικοινωνίας

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Για το AllAboutARIS δεν έχει σημασία ούτε ποιος είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ούτε ποιος είναι διοίκηση για να κρίνει ενέργειες και καταστάσεις

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας παρατηρήθηκαν διάφορα περίεργα που είχαν να κάνουν με το επίσημο σάιτ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μία ανακοίνωση που ανέβηκε και κατέβηκε και αισθητά διαφορετικός τρόπος γραφής από τον…δημοσιογραφικό.

Όποιος ασχολείται με το αντικείμενο αντιλήφθηκε ότι οι δυο ανακοινώσεις δεν ανέβηκαν από τον συνάδελφο Δημήτρη Πιπερίδη, όχι γιατι είχαν κάποιο λάθος, αλλά γιατί πολύ απλά ήταν διοφοερετικές από την γραφή που θα χρησιμοποιούσε ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος για την ενημέρωση που απαιτείται σε ένα σάιτ ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το ρεπορτάζ του AllAboutARIS αναφέρει ότι αυτό συνέβη γιατί λίγες μέρες νωρίτερα ο συνάδελφος ενημερώθηκε από την πλευρά Καλαιτζίδη ότι θα βρίσκεται επί της ουσίας σε αργία για το χρονικό διάστημα, που και όλο το τμήμα θα βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης για την άνοδο. Το ίδιο συνέβη και με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ.

Όπως ακριβώς έχουμς σημειώσει και σε ανάλογες περιπτώσεις η κάθε διοίκηση έχει το δικαίωμα να επιλέγει τους συνεργάτες της. Και φυσικά εφόσον ο κ. Κάλας αναλάβει την ΠΑΕ έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει τους συνεργάτες του σε ολα τα επίπεδα. Είναι απαράδεκτο όμως επειδή υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα να λειτουργεί ο ΑΡΗΣ ερασιτεχνικά και να τίθεται σε αργία ο άνθρωπος, που έχει αναλάβει ένα σημαντικό κομμάτι του συλλόγου, αυτό της ενημέρωσης. Δηλαδή στα υπόλοιπα κομμάτια της το ποδοσφαιρικό τμήμα ή η ΠΑΕ έπαψε να λειτουργεί επιεδή αναμένουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί;

Το AllAboutARIS παρά τις προσπάθειες ορισμένων να πετάξουν λάσπη στον ανεμιστήρα, θα εξακολουθήσει να τηρεί ίσες αποστάσεις από όλους. Κάποιοι το συγκεκριμένο κείμενο θα το έγραφαν μόνο με Κάλας στην διοίκηση, κάποιοι άλλοι με διοίκηση διαφορετική από τους…χορηγούς τους. Εμείς το γράφουμε σήμερα μετά τα όσα συνέβησαν χθες και φυσικά θα το γράφουμε πάντα και για όλους. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι καφενείο να μην έχει υπεύθυνο επικοινωνίας έστω και προσωρινά. Τα…επικοινωνιακά κενά που δημιουργούνται δεν καλύπτονται με πυροτεχνήματα στήριξης από ένα site, μια εφημερίδα ή ένα ραδιόφωνο. Ότι κάποιοι έχουν αναλάβει αυτούς τους ρόλους είναι εμφανές. Οι περισσότεροι βέβαια για να είμαστε δίκαιοι παίζουν τον ρόλο που τους ανατέθηκε για να πετάνε λάπση στον Κάλας με αποτέλεσμα όταν λέγεται η αλήθεια (πχ για τα χρήματα που έχει διαθέσει) να βαφτίζεσαι και αβανταδόρος! Ο κόσμος βεβαια πλέον έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επισημαίνονται οι λάθος ενέργειες.  

Και μία απαραίτητη σημείωση για τους νοσταλγούς του πρώην που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του συλλόγου. Μιας και πρόκειται μάλιστα για το ίδιο πρόσωπο. Εμείς δεν κρίνουμε με βάση το ποιος βρίσκεται σε μία θέση ή ποιος είναι αυτός που τον προσλαμβάνει ή απόλύει και αυτό φαίνεται και από το κείμενο που διαβάζεται. Είναι τελείως διαφορετικό όμως να επιλέγει μία διοίκηση να μην συνεχίσει να συνεργαστεί με έναν εργαζόμενο όταν ολοκληρώνεται η σεζόν ( άσχετα αν εδώ δεν εχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις) και είναι τελείως διαφορετικό να απολύεις κάποιον παραμονή Πρωτοχρονιάς. Στην μία περίπτωση μιλάμε για επιλογή διοικητική (που όμως επανλαμβάνουμε είναι απαράδεκτο ότι δεν υπήρξε έστω αντικατάσταση) και στην άλλη για άνθρωπιά.

Αυτά και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα