Η Κέρκυρα… στέλνει τον Μάντζιο στον ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θετικός ο Μάντζιος στην προοπτική του ΑΡΗ

Ο ΑΡΗΣ αναζητεί επιθετικό από το πάνω ράφι για την γραμμή κρούσης της ομάδας και στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, ξεχωρίζει το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου. Η περίπτωση του όμως, είναι λίγο πολύπλοκη.

Συγκεκριμένα, ο Μάντζιος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στον Λεβαδειακό, με την προϋπόθεση όμως ότι οι Βοιωτοί θα αγωνιστούν την νέα χρονιά στην Σούπερ Λιγκ. Και εδώ έρχεται να… κολλήσει η Κέρκυρα. Η Λιβαδειά ελπίζει σε υποβιβασμό των «Φαιάκων» ώστε να πάρουν την θέση τους και να παραμείνουν στην Α’ Εθνική, αλλά τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος τους. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι οι πιθανότητες παραμονής της Κέρκυρας αυξήθηκαν, κάτι που θα επιβεβαιωθεί την επόμενη εβδομάδα. Αν ισχύσει, τότε ο Λεβαδειακός θα υποβιβαστεί οριστικά και θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Μάντζιου.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Μπάμπη Τεννέ, ενώ πολύ καλή γνώμη για τον 61χρονο τεχνικό έχει και ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί με τον ΑΡΗ. 

Προτεινόμενα Άρθρα