Εφεση από την Ερμιονίδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την άλλη εβδομάδα η εκδίκαση της υπόθεσης

Νέα εξέλιξη προέκυψε όσον αφορά την επικύρωση των πλέι άουτ της Φούτμπολ Λιγκ. Συγκεκριμένα, η Ερμιονίδα κατέθεσε έφεση, ζητώντας να αφαιρεθούν δύο βαθμοί από την Καλλιθέα, για να παραμείνει αυτή στην κατηγορία. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 29/07, έτσι κι αλλιώς όμως η επικύρωση των πλέι άουτ θα πήγαινε τον Αύγουστο, αφού η Φούτμπολ Λιγκ περιμένει την Σούπερ Λιγκ, την ίδια ώρα που η τελευταία περιμένει την εκδίκαση της έφεσης του Λεβαδειακού, την επόμενη Δευτέρα.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «a-sports.gr«, αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα αποφασίσει για την προσφυγή της Ερμιονίδας κατά της Καλλιθέας.

Η ομάδα του Κρανιδίου είχε θέσει θέμα στο δ.σ. της “Ενωσης της Β” εθνικής, ζητώντας να αφαιρεθούν από την Καλλιθέα δύο βαθμοί για την υπόθεση του πρώην παίκτη της τελευταίας, Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Στη συνεδρίαση έγινε και σχετική ψηφοφορία, με την Ερμιονίδα, όμως, να μειοψηφεί.

Η ομάδα του Κρανιδίου έχει έννομο συμφέρον, καθώς αν υπάρξει αφαίρεση βαθμών από την αντίπαλό της, τότε μένει αυτή στην κατηγορία.

Έτσι, άσκησε έφεση, η οποία και θα εκδικαστεί την Τετάρτη (29/7).

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η Ερμιονίδα δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες, καθώς αναμένεται να κηρυχθεί απαράδεκτη ως εκπρόθεσμη».

Προτεινόμενα Άρθρα