Τα «είπαν» για Νέιμικ και Γουότερς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το κασέ το Γουότερς και η κατάσταση της υγείας του Νέιμικ

Η εβδομάδα αυτή στον ΑΡΗ… ανήκει κατά κάποιον τρόπο στους ξένους, για αυτό οι άνθρωποι της ομάδας άρχισαν να δρομολογούν από χτες τις υποθέσεις των Ντρου Νέιμικ και Ντόμινικ Γουότερς.

Συγκεκριμένα, χτες υπήρξε επαφή με τον εκπρόσωπο των δύο παικτών, Χρήστο Λαζάρου, στον οποίο και οι άνθρωποι της ομάδας διεμήνυσαν τις σκέψεις τους, κυρίως οικονομικά αλλά και αγωνιστικά. Το θέμα με τον Γουότερς έχει να κάνει καθαρά με το κασέ του, για αυτό και ο ΑΡΗΣ ξεκαθάρισε μέχρι που μπορεί να φτάσει στα χρήματα. Από την άλλη, το οικονομικό δεν αποτελεί θέμα στην περίπτωση του Νέιμικ, αλλά περισσότερο το θέμα του τραυματισμού του. Αν υπήρχαν εγγυήσεις ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με τον παίκτη, τότε θα είχε υπογράψει ήδη. Ο Πρίφτης όμως δεν θέλει να ρισκάρει με την θέση του βασικού σέντερ και για αυτό περιμένει κάτι πιο δεδομένο όσον αφορά την κατάστααση του Τεξανού. 

Ο κ. Λαζαρού θα μεταφέρει στους πελάτες του τα όσα συζήτησε με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα