"Άκυρο το μνημόνιο"

από AllAboutARIS

Επίθεση στον Τάσο Οικονόμου εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ο οποίος χαρακτήρισε το μνημόνιο συνεργασίας με την πλευρά Κάλας, άκυρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Ταουξίδης:

«Ούτε στα καλύτερα όνειρα μου, δεν είχα σκεφτεί ότι στα 100 χρόνια ΑΡΗ, θα είμαι για 29 μέρες πρόεδρος του ΑΣ. Ποτέ δεν θα υπέγραφα αυτό το πράγμα που δεσμεύει τον ΑΡΗ. Δεν είχα παραιτηθεί. Ημουν μέλος του ΔΣ. Μου έφερε ο κ. Οικονόμου ένα δείγμα μνημονίου και μετά υπέγραψε άλλα μόνος του. Αυτό είναι άκυρο.

Εγώ είχα διαφωνήσει για το ότι ακόμα και αν δεν ανεβούμε, πρέπει να πληρώσουμε. Δεσμεύσατε τον ΑΣ κε. Οικονόμου. Στις 18 του μηνός το υπέγραψε. Στις 24 παραιτήθηκα. Δεν ήξερα για αυτό το μνημόνιο, άλλο έχω εγώ στα χέρια μου. Τα καταθέτω για να γραφτούν στα πρακτικά και τα δύο. Για τις 29 μέρες που ήμουν πρόεδρος, παρακαλούσα τους παίκτες να μείνουν και ψάχναμε να βρούμε επενδυτή. Μόνος πήγα στα γραφεία και μάζευα τα χαρτιά του κ. Γαλανού. Για αυτό που κάνατε κε. Οικονόμου, θα λογοδοτήσετε. Μας δεσμεύει ότι ακόμα και αν δεν ανέβουμε, ο ΑΣ πρέπει να δώσει τα χρήματα πίσω, εκτός κι αν υπάρχει άλλος επενδυτής».

Προτεινόμενα Άρθρα