Αντίστροφη μέτρηση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αναμονή και ενδιαφέρον για την παρουσίαση των δύο βασικών υποψηφίων

Ολα έτοιμα είναι για την αυριανή κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, από την οποία θα κριθεί η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες του.

Περίπου 24 ώρες πριν το ραντεβού που έχει δοθεί στο ξενοδοχείο «Νεφέλη», όλοι αναμένουν με αγωνία και μεγάλο ενδιαφέρον, να ακούσουν τι πλήρες πλάνο των ενδιαφερόμενων και στην προκειμένη περίπτωση των Κάλας και Αρβανιτίδη, οι οποίοι και θα μονοπωλήσουν την αυριανή ΓΣ.

Οι δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα προσπάθησαν να διαμορφώσουν όσο καλύτερα γίνεται το πλάνο τους και αμφότερες ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να κρίνει πολύ αυστηρά τα όσα θα ακούσει. Ηδη έχει βέβαια μία πρώτη εικόνα για τους δύο ενδιαφερόμενους, η μεγάλη «μάχη» όμως θα δοθεί αύριο, για αυτό και οι δύο κράτησαν κάποιους κρυφούς… άσσους στα μανίκια τους. 

Οι ώρες που απομένουν μέχρι την ΓΣ, ίσως αποτελέσουν μία καλή ευκαιρία για τις δύο πλευρές ώστε να προσθέσουν κάποια επιπλέον στοιχεία στις προτάσεις του. Παράλληλα, όλοι αναμένουν αν τελικά θα εμφανιστούν οι Αραβες που σχετίζονται με την πλευρά του κ. Παπακωνσταντίνου, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Προτεινόμενα Άρθρα