Ανακοίνωσε Στέρλινγκ η Σίτι

από AllAboutARIS

Ο 20χρονος Άγγλος ήθελε να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ για έναν λόγο, επειδή δεν θα έπαιζε Champions League και δεν είχε την δυνατότητα να κατακτήσει τίτλους.

Ανακοίνωσε την μετάγραφή του Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ  η Μάντσεστερ  Σίτι. Ο νεαρός παίκτης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν σε αντίπαλο έδαφος.
 
Μέχρι στιγμής αυτή είναι η ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς οι “κόκκινοι” έβαλαν στο ταμείο τους 63.340.000 ευρώ και ίσως πάρουν ακόμη 5.630.000 ευρώ ως μπόνους.

Ίσως φτάσει δηλαδή τα 69.000.000 ευρώ το κόστος και βέβαια πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των “πολιτών”. Άφησε δεύτερη αυτή του Σέρχιο Αγκουέρο, για τον οποίο είχαν δοθεί στην Ατλέτικο 54.000.000 ευρώ το 2011.

Ο 20άχρονος διεθνής Άγγλος εξτρέμ ήθελε να φύγει από την Λίβερπουλ επειδή δεν θα έπαιζε Champions League και δεν είχε την δυνατότητα να κατακτήσει τίτλους, σύμφωνα με τον ίδιο και τελικά τα κατάφερε.

Δεν θα φορά το Νο.31, αλλά το Νο.7. Μπορείτε να δείτε παρακάτω video με την φανέλα όπως και με τον ίδιο να υπογράφει, ενώ απόψε η μπουτίκ του συλλόγου θα κάνει μείνει ανοιχτή μέχρι πολύ αργά και αναμένεται να γίνει… πανικός!

Προτεινόμενα Άρθρα