«Παρουσίαση των προτάσεων και κάλπες»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Οι Ισπανοί, ο Παπακωνσταντίνου και ο Γαλανός»

Τον απολογισμό του χτεσινού διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη έκανε ο Τάσος Οικονόμου, μιλώντας στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο πρόεδρος του ΑΣ αναφέρθηκε στις προτάσεις και τι περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες από συγκεκριμένες πλευρές, ενώ ανέλυσε και το πως προγραμματίζουν να κυλήσει η Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας.

Για την διεξαγωγή της ΓΣ τηυν ερχόμενη Δευτέρα: «Γενικώς θα θέλαμε να μην είχαμε τόση δουλειά, κάτι που θα γινόταν αν η ομάδα ανέβαινε απευθείας στην Γ’ Εθνική. Θα αποφεύγαμε όλες αυτές τις διαδικασίες. Εξετάσαμε χτες τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας».

Για την απόρριψη της πρότασης των Ισπανών: «Δεν λάβαμε υπόψιν το… κακό προηγούμενο. Η πρόταση τους ήρθε μετά το πέρας της διορίας που είχαμε δώσει».

Για την πλευρά του Κώστα Παπακωνσταντίνου: «Μας έφερε μία εκδήλωση ενδιαφέροντος. Δεσμεύτηκε να φέρει μέσα στην εβδομάδα περισσότερα στοιχεία και ότι την Δευτέρα θα έρθουν οι άνθρωποι που υποβάλλουν την συγκεκριμένη πρόταση. Μας είπε βέβαια ότι επειδή είναι Αραβες και έχουν το ραμαζάνι, ίσως να μην προλάβουν. Αν με το καλό έρθουν οι άνθρωποι και παρουσιάσουν την πρόταση τους, έχει καλώς. Ενας άνθρωπος που θέλει σοβαρά να επενδύσει στον ΑΡΗ, θα το είχε κάνει ήδη με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Δεν θέλω να υποτιμήσω κάποια πρόταση, αλλά περιμέναμε πιο ολοκληρωμένα πράγματα». 

Για την ΓΣ και τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι: «Πρέπει να είναι εδώ ο επικεφαλής κάθε πλάνο. Θα τους δοθεί σε πρώτη φάση ένα τέταρτο για να μιλήσουν. Μετά θα ακολουθήσουν οι απόψεις των μελών και εν συνεχεία οι επενδυτές θα πάρουν τον λόγο εκ νέου, για να απαντήσουν και στις ερωτήσεις που θα προκύψουν. Υπολογίζουμε η διαδικασία να κρατήσει 3-3,5 ώρες, αφού μετά θα στηθούν κάλπες για να γίνει η ψηφοφορία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, απλά θα ψηφίσουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη». 

Για την σύσταση ΤΑΑ, ώστε να διασφαλιστεί ο νέος επενδυτής μέχρι να συσταθεί η νέα ΠΑΕ: «Κάτι τέτοιο αποφασίσαμε, σε μία πρώτη κουβέντα που είχαμε. Θα το συνεχίσουμε στο αυριανό ΔΣ και θα το δούμε περισσότερο με τους νομικούς της ομάδας».

Για τις διασφαλίσεις ότι ο νέος επενδυτής δεν θα κάνει κακοδιαχείριση: «Μας απασχολεί και πρέπει να το δούμε με τους νομικούς, για να μην έχουμε γεγονότα των προηγούμενων ετών».

Για την υπόθεση του Γιώργου Γαλανού: «Υπάρχει μία αντιπαράθεση. Εμείς δεν θέλαμε να φτάσουμε στα ραδιόφωνα και να εκτεθούμε στον κόσμο. Ζητήσαμε τα παραστατικά, αλλά δεν έγινε ποτέ. Υπήρξε η ανακοίνωση που βγάλαμε. Εφόσον τα παραστατικά δεν έρθουν μέσα στο επόμενο διάστημα, θα αναγκαστούμε να πάμε δικαστικά. Του δώσαμε μία προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να τα προσκομίσει, να φτάσουν στο λογιστήριο μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν το κάνει και τα διασταυρώσουμε, θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε. Σε διαφορετική περίπτωση, θα εισηγηθούμε να μην γίνει δεκτή η πρόταση ενδιαφέροντος που κατέθεσε». 

Για την πλευρά του Αντώνη Ζαμπέτα: «Σήμερα ή αύριο θα συναντηθούμε μαζί του, για να απαντήσουμε στα ερωτήματα που μας έχει θέσει».

Προτεινόμενα Άρθρα