Καταλήγουν σε ΤΑΑ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μνημόνιο και πάλι, αν τελικά η ομάδα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική

Το χτεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη δεν περιστράφηκε μόνο γύρω από την Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας. Αντίθετα, έπεσαν στο τραπέζι και θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα της ομάδας, από την στιγμή που ο χρόνος πιέζει.

Ενα από αυτά, ίσως και το πιο κύριο, ήταν οι διασφαλίσεις που θα δοθούν στον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας. Και όταν λέμε διασφαλίσεις, εννοούμε την συμμετοχή του στο νέο μετοχικό κεφάλαιο, εφόσον η ομάδα αγωνιστεί στην Φούτμπολ Λιγκ και προχωρήσει η σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Η κατεύθυνση στην οποία φαίνεται ότι συγκλίνει ο ΑΣ, είναι η δημιουργία ΤΑΑ, δηλαδή Τμήμα Αμοιβομένων Αθλητών. Με αυτόν τον τρόπο στον Ερασιτέχνη θεωρούν ότι θα προφυλαχθεί ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο, αποκτώντας έτσι την πλειοψηφία των μετοχών. Παράλληλα θα λειτουργήσει και ως πρόκριμα για το νέο αφεντικό της ομάδας, σε περίπτωση που αργότερα εμφανιστεί κάποια άλλη ενδιαφερόμενη πλευρά.

Τώρα, στο χειρότερο σενάριο που ο ΑΡΗΣ αγωνιστεί και την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική, θα ακολουθηθεί η φετινή… περπατημένη, με την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και τον εκάστοτε επενδυτή.

Προτεινόμενα Άρθρα