Οριστικά την Δευτέρα η Συνέλευση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απάντηση άμεσα στα ερωτήματα της πλευράς Ζαμπέτα

Ειδήσεις -όπως αναμενόταν άλλωστε- επιφύλασσε το αποψινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, στα γραφεία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν η Γενική Συνέλευση να διεξαχθεί οριστικά την ερχόμενη Δευτέρα, χωρίς όμως να έχουν κατασταλάξει ακόμα στον χώρο. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο διοικητικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης.

«Οχι» στους Ισπανούς

Ενα από τα θέματα που απασχόλησαν και έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό των Ισπανών, οι οποίοι έκαναν την εμφάνιση τους το περασμένο Σάββατο. Δηλαδή μία μέρα αφού είχε λήξει η διορία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, για αυτό και αποφασίστηκε να μην τεθεί ενώπιον των μελών της ερχόμενη Δευτέρα. 

Προθεσμία σε Γαλανό

Ο Γιώργος Γαλανός από την άλλη, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρόταση του στην ΓΣ, αλλά με μία απαραίτητη προϋπόθεση. Οπως αποφασίστηκε, ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να προσκομίσει τα παραστατικά που απαιτούνται για να δικαιολογηθεί το υπάρχον λογιστικό κενό στα οικονομικά της ομάδας. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, τότε θα ακυρωθεί και η πρόταση του.

Απαντήσεις σε Ζαμπέτα

Εκεί που περιμένουν οι άνθρωποι του ΑΣ μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, είναι από την πλευρά του Αντώνη Ζαμπέτα. Για αυτό και θα σχηματιστεί μία τριμελής επιτροπή, η οποία θα συναντηθεί με το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ, για να του δώσει τις απαντήσεις που θέλει και στην συνέχεια να τις μεταφέρει στην πλευρά που εκπροσωπεί. 

«Ναι» στον Παπακωνσταντίνου

Οσον αφορά την πλευρά του Κώστα Παπακωνσταντίνου, το ΔΣ αποφάσισε να εγκρίνει την εν λόγω εκδήλωση ενδιαφέροντος και περιμένει πλέον να προσκομίσει τα έγγραφα για τα οποία δεσμεύτηκε. 

«Οκ» με Κάλας-Αρβανιτίδη

Οπως αναμενόταν, οι δύο ουσιαστικές προτάσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής, πήραν το σχετικό «οκ» και θα παρουσιαστούν κανονικά από τους εκπροσώπους τους στην συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας. Σε αυτούς τους δύο, όπως και σε όποια άλλη πλευρά προκύψει ουσιαστικά,, αναμένεται να δοθούν έξι κατευθυντήριοι άξονες, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης, για το τι πρέπει να παρουσιάσουν όσον αφορά τις προτάσεις τους. 

Προτεινόμενα Άρθρα