Η Κέα ευχαριστεί τον Νίκο Λάσκαρη

από AllAboutARIS

Πολλά γράφθηκαν για τον γάμο του Νίκου Λάσκαρη, τα περισσότερα με ιδιαίτερα κριτική διάθεση, για τα χρήματα που δαπάνησε ο μεγαλομέτοχος του ΑΡΗ, όμως οι κάτοικοι της Κέας τον ευχαριστούν για την δωρεά των 100.000 ευρώ προς τον Δήμου του νησιού, με τα οποία θα μπορέσουν να αγοράσουν ένα καινούργιο ασθενοφόρο.

Ο Νίκος Λάσκαρης πραγματικά συγκλόνησε τους κατοίκους του νησιού με την γενναιοδωρία του και την αγάπη που τρέφει πλέον για τον τόπο τους και έτσι η Δημοτική Αρχή εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή.

Η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει:

“Επιθυμώ να σας εκφράσω ως Δήμαρχος της Κέας, εκπροσωπώντας το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τους κατοίκους της Κέας, την ευαρέσκειά μας για την γενναιόδωρη δωρεάς σας με το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ προς τον Δήμο Κέας.

Η δωρεάς σας συνοδεύτηκε από την επιθυμίας σας να αγοραστεί ένα καινούργιο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού μας, έχοντας προφανώς συμμεριστεί την ανάγκη αντικατάστασης των δύο παλαιών, τα οποία έχουν πάψει πλέον να εξυπηρετούν τις πραγματικές ιατρικές ανάγκες του νησιού.
Για το λόγο αυτό, έχουμε ήδη ξεκινήσει την διαδικασία που απαιτείται για την αγορά του ασθενοφόφου και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις καταλήξουμε στη μέθοδο απόκτησης του, όπως επίσης θα σας ενημερώσουμε και για τις άλλες κοινωνικές δράσεις, τις οποίες θα υλοποιήσουμε και θα καλυφθούν από την δωρεά σας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την πραγματοποίηση της υπόσχεση σας, όπως επίσης σας ευχαριστούμε για την υλοποίηση της άλλης υπόσχεσης σας ότι με την ευκαιρία του γάμου σας θα αξιοποιήσετε όλες τις δυναότητες της τοπικής αγοράς.
Σας ευχόμαστε καλή υγεία και ευτυχία και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να σας συναντήσω σε πρώτη ευκαιρία στο δημοτικό κατάστημα της Νήσου Κ¨εας”.

Προτεινόμενα Άρθρα