"Γνωρίζει για ΑΡΗ ο Κόστλι"

από AllAboutARIS

Ο εκπρόσωπος του παίκτη στην Ελλάδα, Μιγκέλ Ριέρα Καλντέρα, ανέλυσε τα δεδομένα για την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού από την Ονδούρα

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Κάρλο Κόστλι στην “Arena Press”ι:

Για τις σχέσεις του με την πλευρά Αρβανιτίδη και αν υπάρχει προσέγγιση για τον Κόστλι: «Έχω μία καλή σχέση με τον Νίκο Αρβανιτίδη από την εποχή που συνεργαζόμουν με τον πατέρα του στη Βέροια. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες που εκπροσωπώ θα είναι στη διάθεση του να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, εφόσον αναλάβει τον Άρη. Ανάμεσα τους και ο Κάρλο Κόστλι».

Για το αν ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει το ενδιαφέρον του Νίκου Αρβανιτίδη: «Aυτό που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα γνωρίζει τον Άρη πολύ καλά. Αν ξεκαθαρίσει το τοπίο τις επόμενες μέρες τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με κάθε επισημότητα για το αν θα υπάρξει ενδεχόμενο συνεργασίας»

Για το αν έχουν εκδηλώσει το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον και άλλες ομάδες: «Έχουμε προτάσεις, απλά είμαστε στο στάδιο που τις εξετάζουμε. Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω επίσημα για τον Άρη γιατί δεν έχει αποφασισθεί που θα ανατεθεί η ομάδα από τη νέα χρονιά».

Για το αν ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ναι φυσικά. Θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ήταν πολύ καλή η εμπειρία που αποκόμισε από την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της Βέροιας».

Προτεινόμενα Άρθρα