Γεμάτη εβδομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι καλείται να αποφασίσει και τι αναμένει

Εβδομάδα με αρκετό… τρέξιμο είναι αυτή που ξεκινάει αύριο για τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ, ο οποίος έχει αναλάβει να δρομολογήσει την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις πέντε ενδιαφερόμενες πλευρές, ο ΑΣ καλείται να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, περιμένοντας παράλληλα συμπληρωματικά στοιχεία από τους πόλους που διεκδικούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης ή οποία αναμένεται να γίνει στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας, αν δεν αλλάξει κάτι. Αυτό θα αποφασιστεί οριστικά στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα συζητηθεί και η περίπτωση του Γιώργου Γαλανού. Στον Ερασιτέχνη μόνο ευχάριστα δεν ήχησε η εκδήλωση ενδιαφέροντος που κατέθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας και μένει να φανεί τι αποφάσεις θα παρθούν σχετικά με την περίπτωση του, λόγω και της κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία αναμένεται να πάρει την δικαστική οδό.

Επίσης, μέσα στα επόμενα 24ωρα ο ΑΣ καλείται να απαντήσει στα ερωτήματα του Αντώνη Ζαμπέτα, ώστε να ξεκαθαρίσει αν η πλευρά που εκπροσωπεί το πρώην στέλεχος της ομάδας, θα καταθέσει τελικά πρόταση για την ομάδα. Οσον αφορά τον 5ο πόλο, εκεί οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν την εγγυητική για την οποία δεσμεύτηκε ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία καλείται να προσκομίσει.

Προτεινόμενα Άρθρα