«Κούρσα» δύο προτάσεων… και βλέπουμε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάλας και Αρβανιτίδης, οι πιο σοβαρές περιπτώσεις που υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή

Περίπου 24 ώρες μετά την κατάθεση των πέντε προτάσεων για το ποδοσφαιρικό, αρχίζουν να διαμορφώνονται σιγά-σιγά και τα πρώτα δεδομένα, μαζί με μία εικόνα για τις ενδιαφερόμενες πλευρές.

Σίγουρα κανένας δεν περίμενε ότι από τον… σίγουρο Κάλας, ο ΑΣ θα έφτανε στο σημείο να έχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από πέντε διαφορετικές πλευρές και μάλιστα σε διάστημα λιγότερο από 24 ώρες. Επί της ουσίας όμως και τουλάχιστον για την ώρα, δύο είναι οι προοπτικές που χαρακτηρίζονται ως σοβαρές στις τάξεις του Ερασιτέχνη. Αυτές του Αλεξ Κάλας και της πλευράς Αρβανιτίδη.

Αμφότεροι φαίνεται ότι έχουν ένα έτοιμο πλάνο τόσο για την Β’ όσο και για την Γ’ Εθνική, το οποίο είναι έτοιμοι να εκπονήσουν, εφόσον πάρουν το χρίσμα από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Εκεί είναι που θα κληθούν να παρουσιάσουν τον σχεδιασμό που έχουν κάνει και φυσικά να μιλήσουν με την… γλώσσα του χρήματος, αφού αυτό είναι που χρειάζεται ο ΑΡΗΣ την νέα χρονιά, εφόσον αγωνιστεί στην Φούτμπολ Λιγκ. Για να τελειώσει πρώτιστα με την εκκαθάριση και φυσικά για να δημιουργήσει εκείνη την ομάδα, που θα τον κάνει το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Τώρα όσον αφορά τις άλλες, στον ΑΣ δεν μπροούν να κάνουν κάτι άλλο παρά να περιμένουν. Τα δεδομέμα με τον Γιώργο Γαλανό είναι γνωστά, τα ερωτήματα Ζαμπέτα πρέπει να απαντηθούν πρώτα για να φανεί αν θα υπάρξει κάτι, ενώ η 5η πρόταση θα παραμείνει κάτι αόριστο, μέχρι η πλευρά του Κώστα Παπακωνσταντίνου παρουσιάσει κάτι χειροπιαστό. Αρα στην ουσία έχουμε και να κάνουμε με δύο προτάσεις. Αν τελικά πίσω από τον καπνό των άλλων κινήσεων υπάρχει φωτιά, θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα