«Την Δευτέρα θα αποφασίσουμε για την ΓΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Θέλουμε και τους τέσσερις ενδιαφερόμενους στην Γενική Συνέλευση»

Στις τέσσερις προτάσεις που κατατέθηκαν για το ποδοσφαιρικό τμήμα αναφέρθηκε ο Τάσος Οικονόμου, με συνέντευξη του στον «Libero 107,4».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη επικεντρώθηκε κυρίως στην εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις πλευρές Γαλανού και Ζαμπέτα, αναλύοντας, στον βαθμό που μπορούσε, τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Για την πρόταση Γαλανού: «Οπως και οι υπόλοιποι, ο κ. Γαλανός θέλησε να κάνει μία πρόταση ενδιαφέροντος. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία διαφορά μαζί του, για την οποία υπάρχει και η χτεσινή ανακοίνωση».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες συνεργασίας με την πλευρά Γαλανού: «Δεν μπορώ να μιλήσω προσωπικά, διότι εκφράζω έναν θεσμό. Θα κάνουμε ένα συμβούλιο την Δευτέρα και θα τοποθετηθούμε για να δρομολογήσουμε τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη εβδομάδα. Στο τέλος αυτής ή το αργότερο την επόμενη Δευτέρα, θα γίνει και η Γενική Συνέλευση».

Για το κατά υπάρχουν πιθανότητες να μην επιτρέψουν να προχωρήσει κάποια πρόταση: «Η κάθε μία περίπτωση έχει κάτι ξεχωριστό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αποφασίσουμε ως συμβούλιο να μην προχωρήσει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν θα το κάνουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε. Προσωπικά ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι επιθυμεί. Σαν ΔΣ πρέπει να έχουμε όλα τα πλάνα».

Για το αν θα αποφασίσουν για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου στο επερχόμενο ΔΣ: «Ακόμα δεν ξέρουμε που θα παίξουμε. Περιμένουμε να επιλεγεί από το σώμα εκείνος που θα “τρέξει” την ομάδα. Αν με το καλό η ομάδα παίξει στην Β’ Εθνική, θα γίνει νέα ΓΣ για την σύσταση της νέας ΠΑΕ, στην οποία θα οριστεί και το μετοχικό κεφάλαιο».

Για το αν ο ΑΣ έχει θέση σχετικά με τους ερωτήσεις που κατέθεσε ο Αντώνης Ζαμπέτας: «Θα τις απαντήσουμε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα. Δεν είναι ερωτήσεις που χρειάζονται ΔΣ για να απαντηθούν. Είναι γνωστά σε εμάς. Θα του απαντήσουμε και θα μεταφέρει όσα πούμε στους ενδιαφερόμενους».

Για το αν προκύψει ενδιαφερόμενος την άλλη εβδομάδα και αν θα γίνει δεκτός: «Κάποιος που έχει στο μυαλό του να ασχοληθεί και να πάρει μία καθαρή ΠΑΕ, θα είχε κάνει το πλάνο του εδώ και μήνες. Το δεκαήμερο που ορίσαμε, δόθηκε για ευνόητους λόγους. Πρέπει να μείνουμε στην σημερινή ημερομηνία».

Για το πως διασφαλίζεται ότι εκείνος που θα πάρει την ομάδα, θα καλύψει την ΑΜΚ και ότι δεν θα τα βάλει κάποιος άλλος πρώτα: «Είναι ζητήματα που μας απασχολούν και στα οποία θα συμβάλλουν νομικοί και οικονομολόγοι. Οι νομικοί λένε ότι διασφαλίζεται το ενδιαφέρον του ΑΡΗ και του νέου επενδυτή».

 

Προτεινόμενα Άρθρα