Εργασίες στο Ρύσιο

από AllAboutARIS

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος «ετοιμάζει» τα δυο γήπεδα στο Ρύσιο να υποδεχθούν όταν έρθει η ώρα τους ποδοσφαιριστές.

Το ότι ο ΑΡΗΣ δεν γνωρίζει ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί λόγω των εκκρεμοτήτων με Κέρκυρα και Βέροια που δεν επιτρέπουν την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει κάποιες απαραίτητες εργασίες, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για παράδειγμα μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων, ξεκίνησαν άμεσα και συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στα δυο γήπεδα του αθλητικού κέντρου στο Ρύσιο προκειμένου όταν θα καθοριστεί η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές.

Οι υπεύθυνοι για την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου τόσο στο Κλεάνθης Βικελίδης όσο και στο Ρύσιο, έχουν προμηθευτεί από τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ό, τι χρειαζόταν (λιπάσματα, σπόρους κτλ) προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και προστασίας τους από μύκητες που τέτοια εποχή πλήττουν τον χλοοτάπητα.

Προτεινόμενα Άρθρα