Έρχεται και η πρόταση

από AllAboutARIS

Ποιες είναι οι τελευταίες κινήσεις πριν από την κατάθεση πρότασης από την πλευρά του Κάλας.

Ο Άλεξ Κάλας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών για την επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την οποία θα δηλώνει στον Α.Σ ότι είναι έτοιμος να στηρίξει τον ΑΡΗ ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Όπως είπε στο χθεσινό Δ.Σ του Α.Σ ο Τάσος Οικονόμου, η επιστολή εστάλη από την Αμερική στα γραφεία του ερασιτέχνη με την υποσημείωση ότι αυτήν επόμενη εβδομάδα θα σταλεί, όπως προβλέπει η πρόσκληση του Α.Σ και η γραπτή του πρόταση για τον ΑΡΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ολοκληρώσει το πλάνο του κατά τα 2/3 όσον αφορά την οργάνωση της νέας ΠΑΕ, θα ξεκαθαρίσει ότι προπονητής θα παραμείνει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει αφορά τη συμμετοχή και τον ρόλο που θα έχουν οι δυο γερμανοί, Ντίτερ Χένες και Γουόλτερ Φόιχτ πολύ απλά γιατί δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν οι κίτρινοι αγωνιστούν του χρόνου στη Football League. Στο οργανόγραμμα πάντως ο Φόιχτ προορίζεται για Αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα το διοικητικό κομμάτι και ο Χένες σύμβουλος επί αγωνιστικών θεμάτων με δεδομένο ότι έχει διατελέσει μάνατζερ σε ομάδες όπως Στουτγκάρδη, Χέρτα και Βόλφσμπουργκ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλη η διοικητική οργάνωση θα στηριχτεί στο γερμανικό μοντέλο προσαρμοσμένο στα ελληνικά πρότυπα.

 

Ο Κάλας παρακολουθεί φυσικά και αυτός τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το πολύ ρευστό οικονομικό τοπίο αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να επηρεάζει την πρόθεση επένδυσής του. Όπως έλεγε χθες στους συνεργάτες του και παρά το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται τα πενιχρά έσοδα που μπορεί να έχει ο ΑΡΗΣ την επόμενη χρονιά, δεν σκοπεύει να κάνει πίσω. Τέλος δηλώνει αποφασισμένος να πάει την υπόθεση άνοδο στη Football League ως το τέλος, ακόμη και αν χρειαστεί να φθάσει ως τα πολιτικά δικαστήρια για να δικαιωθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα