"Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα για να μην υποφέρουν τα θύματα του πολιτικού φανατισμού"

από AllAboutARIS

Ο κ. Σουλτς ανέφερε ακόμη ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πήρε μια εντολή η οποία τον ενισχύει στην Ελλάδα, αλλά του βάζει μεγαλύτερα δεσμά στην Ευρώπη.

Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα για την Ελλάδα, προκειμένου να μην πληρώσουν οι φτωχοί το τίμημα του πολιτικού φανατισμού, εξέφρασε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε δηλώσεις του λίγες ώρες έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ελληνικού δημοψηφίσματος.

Όπως είπε ΑΝ δεν υπάρξουν άμεσα σοβαρές προτάσεις από την Ελλάδα, θα έρθουμε αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Σουλτς, η Ελλάδα πρέπει να φέρει τώρα προτάσεις για να πείσει τα 18 άλλα κράτη της Ευρωζώνης τα οποία, όπως τόνισε δεν απασχολεί και τόσο τι είπαν οι Έλληνες.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου τόνισε ότι είναι ανάγκη να γίνει σεβαστή η απόφαση, η ανεξαρτησία και η θέληση των Ελλήνων, όμως, αναφερόμενος στις τράπεζες υπογράμμισε ότι είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουν οι ελληνικές τράπεζες την Τρίτη.

Μάλιστα, ο κ. Σουλτς τόνισε πως η κατάσταση των Ελλήνων είναι δραματική, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν είναι σωστό να υπόσχεται ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ότι θα ανοίξουν οι τράπεζες.

Προτεινόμενα Άρθρα