Ο Ν’ Λουντούλου και το… δημοψήφισμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Κολλημένος» στην Θεσσαλονίκης παραμένει για την ώρα ο μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ

Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων, αρκετοί ήταν οι παίκτες του ΑΡΗ που αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, όχι όμως και ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου.

Ο Γάλλος ήταν ο μόνος ξένος παίκτης που παρέμεινε μέχρι το φινάλε των προπονήσεων και είναι ανάμεσα σε εκείνους που υπολογίζονται για την νέα χρονιά. Πάντως για την ώρα δεν μπορεί να αναχωρήσει για την Γαλλία και αυτό οφείλεται στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Από την στιγμή που οι τράπεζες είναι κλειστές, ο Ν’ Λουντούλου δεν μπορεί να κλείσει τα αεροπορικά του εισιτήρια ώστε να ταξιδέψει στην Γαλλία για τις καλοκαιρινές του διακοπές, πριν αρχίσει προετοιμασία με τον ΑΡΗ. Ενδεικτική είναι άλλωστε και η παρουσία του στα εγκαίνια του μουσείου της ΚΑΕ την περασμένη Τετάρτη.

Ο Γάλλος περιμένει να ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ώστε να βγάλει τα εισιτήρια του και να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Για την ώρα, είναι… κολλημένος στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να τον πειράζει πάντως απαραίτητα, αφού είναι γνωστό ότι απολαμβάνει την ζωή στην πόλη.

Προτεινόμενα Άρθρα