"Μπορούμε με ΗΠΑ"

από AllAboutARIS

Εμφανώς ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στη συνέντευξη τύπου έπειτα από την πρόκριση στους «4» του κόσμου.

«Υπήρχε μεγάλη πίεση για δύο λόγους στο πρώτο μέρος. Ο πρώτος ήταν γιατί θέλαμε να μπούμε στους τέσσερις. Τα παιδιά αδημονούσαν να παίξουν το αυριανό παιχνίδι και αυτό δε μας άφησε να παίξουμε με την ηρεμία που θα έπρεπε στο κομμάτι της επίθεσης. Δεν είχαμε καλές επιλογές. Παρά όμως την κακή μας εμφάνιση ήμασταν ισόπαλοι. Αυτό είπαμε στα παιδιά να ηρεμίσουν να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στην επίθεση και είναι θέμα χρόνου να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Το δεύτερο ήταν ο κόσμος. Δε ξέρω αν έχουν παίξει τα παιδιά σε τόσο πολύ κόσμο, και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Όμως στο δεύτερο τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Αυτή η ομάδα έχει μια συνέχεια και μια συνέπεια, έφτασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, με προβλήματα, με απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζει και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για τον επόμενο αντίπαλό μας: «Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα δεν έχουμε πολλές ώρες. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω ότι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Για το πώς μπορείς να διαχειριστείς το άγχος: «Δεν είναι καλό να μην έχεις άγχος, γιατί χωρίς αυτό δε ζορίζεις τον εαυτό σου, δε φτάνεις στα όριά σου. Εμείς θέλουμε αυτό το άγχος να μας βγει σε θετικό, να μας δίνει ενέργεια για να μπορούμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Από δω και πέρα θα παίξουμε τα δύο παιχνίδι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και θα δούμε τι άλλο μπορούμε να καταφέρουμε».

Τέλος για τον κόσμο και την παρουσία του: «Πλέον είμαι σίγουρος για τον κόσμο. Το ίδιο και αύριο γιατί ο αντίπαλος είναι και πιο εμπορικός. Στο φιλικό με την Αμερική ήταν 2000. Για να έρθει ο κόσμος δε μπορούμε να τον παρακαλέσουμε. Πρέπει να τον πείσουμε να έρθει. Και τα παιδιά το έχουν κάνει αυτό και είναι το πιο σημαντικό».

Προτεινόμενα Άρθρα