Υπέρ του «ΟΧΙ» ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Θέση υπέρ του «ΟΧΙ» πήρε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, περίπου 48 ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής, το οποίο θα κρίνει και το μέλλον της Ελλάδας.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης και μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, ανέφερε συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα του στο Faceboοk: «Στον τεχνητό διχασμό και στην τρομοκρατία μιας απολύτως δημοκρατικής διαδικασίας, δεν μπορώ να απαντήσω κατι διαφορετικό απο το ΟΧΙ. Αναλύοντας την κατάσταση είτε με το μυαλό είτε με το συναίσθημα, και βλέποντας επι 5 χρονια την πορεία της Ελλάδας καθώς και τις πιέσεις της ίδιας της κάστας που μας έφτασε σε αυτη την κατάσταση, η απόφαση μου δικαιώνεται απολύτως.

Δεν θα “πούλησω” πατριωτισμό, ουτε θα λαϊκισω χρησιμοποιώντας την ιδιότητα μου σαν Ολυμπιονίκης για να χτυπήσω ευαίσθητες χορδές Εθνικής υπερηφάνειας. Αυτή υπαρχει ανάμεσα μας και το αποδείξαμε με την Εθνική ομοψυχία που δείχνουμε τον τελευταιο καιρό απέναντι στους εκβιασμούς εντός κι εκτος Ελλάδας, απέναντι στις δυνάμεις που εχουν να χάσουν πολλά περισσότερα απ’οτι εμείς. Να δείξουμε στις “δυνάμεις πληροφόρησης” της χώρας μας οτι κρίνουμε πως οι γραμμές αναμονής συσσιτίου ηταν και είναι πιο σημαντικές απο αυτές των ΑΤΜ. Η Ευρώπη που θελουμε ολοι να συμμετέχουμε υπαρχει, και είναι αυτή της αλληλεγγύης των λαών, οχι των τελεσιγραφων και των ωμών εκβιασμών. Κάποτε υπέγραφαν μνημόνια συνεργασίας και τους παρακαλούσαμε να μας ακούσουν. Τώρα λένε το ΟΧΙ για εμάς, και χρειάζονται την στήριξη μας. Να είμαστε συνεπείς».

Προτεινόμενα Άρθρα