"Προτίμησα τον ΑΡΗ από τον ΠΑΟΚ"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Θοδωρής Ζάρας παρουσιάστηκε σήμερα από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την μεταγραφή του στον ΑΡΗ.

Τον αθλητή παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Γαλιλαίας: “Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στον ΑΡΗ, είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας και πιστεύουμε πολύ στην αξία του. Θα βοηθήσει την ομάδα, του ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν”.

Ο Θοδωρής Ζάρας από την πλευρά του τόνισε μεταξύ άλλων: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του ΑΡΗ μου έδειξαν πόσο με θέλουν, είναι δεδομένο πως όταν βλέπεις κάτι τέτοιο νιώθεις τιμή. Μίλησα και με τον κόουτς Πρίφτη, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, μου μίλησε για τον ρόλο μου, μου είπε πως θα έχω ενεργή παρουσία στα γκαρντ και ανάλογα πως θα πάει η σεζόν θα δούμε και πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Είχα πρόταση και από τον ΠΑΟΚ, αλλά οι άνθρωποι του ΑΡΗ μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν και νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ήρθα ένιωσα ότι ήδη ήμουν σε μια οικογένεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για την… επίσκεψή του στο Μουσείο είπε: ‘Μπήκα μετά τα εγκαίνια, και έπαθα μεγάλο… σοκ να το πω; Κατάλαβα που ήρθα. Την λογική της ομάδας την ξέρω. Και τα προηγούμενα χρόνια δουλεύαμε κάπως έτσι… Το ότι θα παίξει Γιούροκαπ είναι πολύ θετικό για μένα”.

Προτεινόμενα Άρθρα