Επιλέγει Μπάρτσα ο Βεζένκοφ

από AllAboutARIS

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών που θα κάνει τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ κάτοικο Βαρκελώνης.

Παρά την πολύ καλή οικονομικά προσφορά που του κατέθεσε σήμερα ο ΑΡΗΣ για συνεργασία τριών ετών με αυξημένες απολαβές, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι έτοιμος να αποδεχτεί την προσφορά της Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους “μπλαουγκράνα”.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα, δημοσιεύματα από την Ισπανία έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών κάτι που αναμένεται να γίνει επίσημο τις επόμενες ώρες. Η Μπαρτσελόνα θα καταβάλλει τη ρήτρα στον ΑΡΗ προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του Βεζένκοφ κι αυτός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο το οποίο προβλέπει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για αυτό το χρονικό διάστημα. Στο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει και NBA out, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη απάντηση του 19χρονου φόργουορντ αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί καθώς επιθυμία τόσο του παίκτη όσο και των ανθρώπων του ΑΡΗ ήταν να δοθεί σύντομα οριστική κατάληξη στο θέμα της παραμονής ή όχι του παίκτη στους “κίτρινους” προκειμένου να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα