"Ο Κάλας ο μόνος ενδιαφερόμενος σήμερα"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΡΗ, Τάσος Οικονόμου επανέλαβε σήμερα ότι ο μοναδικός που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ είναι ο κ. Κάλας

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μέχρι το πολύ αύριο το πρωί θα βγάλουμε μια ανακοίνωση σχετικά με το τι θα γίνει. Αυτή την στιγμή θέλουμε να κάνουμε μια ανακοίνωση για να ασχοληθεί όποιος θέλει με τον Άρη και να δώσουμε ένα χρονικό περιθώριο 10-15 ημερών. Από εκεί και πέρα θα δώσουμε στον υποψήφιο την ομάδα για να κάνει τις κινήσεις. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ και για αυτό θα προχωρήσουμε στην εκδήλωση του ενδιαφέροντος, είπε στον Αρένα για να συνεχίσει.

Για το αν χρειαστεί να κινηθεί νομικά ο ΑΡΗΣ για την Β’ εθνική:

«Φυσικά θα το κάνει και ο υποψήφιος που θα πάρει το χρίσμα».

Για το αν υπήρχε επαφή με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη:

«Είχαμε μια επαφή με τον κ. Καλαιτζίδη, ξέρουμε πως συνηγορεί με τον ερασιτέχνη και η μόνη πρόταση αυτή την στιγμή είναι του κ. Κάλας. Θέλουμε φυσικά να μάθουμε το πλάνο αλλά και το ποσό που θα καταθέσει».

Για το αν υπάρχει κάποια χρονολογική διάρκεια συνεργασίας με τον Άλεξ Κάλας:

«Το μνημόνιο έληγε μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έγιναν οι προπονήσεις μέχρι και χθες και ήμασταν σε συνεργασία. Πλέον, δεν αλλάζει κάτι και προφορικά μας έχει πει πως και του χρόνου θα είναι στον Άρη σε όποια κατηγορία».

Για το αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Άλεξ Κάλας:

«Δεν έχουμε οικονομικές εκκρεμότητες με τον κ. Κάλας. Το μόνο που μένει είναι να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές για το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα