Η μπάλα στους ενδιαφερόμενους

από AllAboutARIS

Κάλας ή και δεύτερος πόλος; Ο Α.Σ ανακοινώνει σήμερα ότι θα υπάρξει δεκαήμερη προθεσμία στους ενδιαφερόμενους να αποταθούν γραπτώς στον ερασιτέχνη.

Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν, το ίδιο και το μνημόνιο. Από σήμερα λέμε καλωσήρθες στον Ιούλιο τον οποίο ο ερασιτέχνης καλωσορίζει με την ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο. Χθες μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις, ο Α.Σ κατέληξε στο τελικό κείμενο της ανακοίνωσης και σήμερα θα το δώσει στην δημοσιότητα.

Τι θα λέει; Καταρχήν θα καλεί τον όποιο ενδιαφερόμενο μέχρι το αργότερο την μεθεπόμενη Παρασκευή (τις επόμενες 10 μέρες δηλαδή) να εκδηλώσει επίσημα και γραπτώς το ενδιαφέρον του για τον ΑΡΗ στον ερασιτέχνη. Διάστημα ικανοποιητικό για τον οιονδήποτε.

Παράλληλα θα εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση που δεν είναι άλλοι, αφενός από την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης από την ΕΠΟ για το που θα αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ την επόμενη σεζόν και αφετέρου από το περσινό πάθημα. Θα τονίζει δηλαδή ότι θέλει να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο σε αυτόν που θα πάρει την ομάδα ώστε να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ικανό για πρωταθλητισμό.

 

Με τον τρόπο αυτό θα φανεί αν έχουν υπόσταση οι φήμες περί ύπαρξης και δεύτερου ενδιαφέροντος πλην του Κάλας. Υπάρχει καπνός πίσω από όσα δήλωσε ο Γιώργος Αρβανιτίδης; «Ψήνεται» όπως φημολογείται πρόταση και από ομάδα επιχειρηματιών από την Βόρεια Ελλάδα; Σε δέκα μέρες θα ξέρουμε οριστικά ώστε  αμέσως μετά να δρομολογηθούν οι διαδικασίες της Γ.Σ.

Προτεινόμενα Άρθρα