Τα… λίγα μέτωπα των ανανεώσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον τωρινό μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, ο ΑΡΗΣ πλέιν κοιτάει μπροστά σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ του.

Η ομάδα έχει μπροστά της έναν Ιανουάριο με πιθνανότητες για προσθαφαιρέσεις στο υλικό της, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται.

Φέτος είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση σε σχέση με πέρυσι, αφού μόλις τέσσερα συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα αυτά είναι των Σάσα, Δεληζήση, Έμαν και Μπακούτση.

Ο Αυστριακός ως γνωστός δεν υπολογίζεται και ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει τον Ιανουάριο να απεμπλακεί από το υπόλοιπο του συμβολαίου του. 

Οι υποθέσεις που θα απασχολήσουν περισσότερο είναι αυτές των Σάσα και Δεληζήση, οι οποίοι έχουν ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου είχε βρεθεί στο προσκήνιο προ ολίγων εβδομάδων, με αφορμή και την παρουσία του μάνατζερ του στην Θεσσαλονίκη. Οι εξελίξεις που ακολούθησαν πήγαν κάπως πίσω την υπόθεσή του, η οποία θα επανέλθει ξανά στο προσκήνιο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα