Αντίστροφη μέτρηση για την εφορία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εξελίξεις πάνω στο ζήτημα, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες

Τα χρέη αποτελούν τον μεγάλο βραχνά για την διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι το τελευταίο διάστημα.

Πρώτος στόχος για τα στελέχη της ομάδας ήταν η ρύθμιση των οφειλών στο ΙΚΑ και η υπαγωγή της ομάδας στην ρύθμιση των 100 δόσεων. Αυτός επετεύχθη την περασμένη Παρασκευή και πλέον στον ΑΣ στρέφουν την προσοχή τους στην δύσκολη και… πολυδαίδαλη περίπτωση της εφορίας. 

Οι διεργασίες και το… ψάξιμο για την εφορία έχει ξεκινήσει πριν πολύ καιρό, σε συνεργασία με νομικούς και λογιστές. Στο πλαίσιο αυτό είχε γίνει συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος και είχε δεσμευτεί ότι θα βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορέσει. Η υπόθεση φαίνεται ότι πλέον μπαίνει στην τελική της ευθεία και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. ο Ερασιτέχνης αναμένεται να έχει έτοιμες τις προτάσεις του, ώστε να τις καταθέσει στην εφορία και να γίνει ο καλύτερος δυνατός διακανονισμός, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί και ο σύλλογος στην ρύθμιση που θα συμφωνηθεί με το Δημόσιο. 

Προτεινόμενα Άρθρα