ΒΟΥΡΒΑΧΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ασυναρτησίες από Βούρβαχη που εκτέθηκε δημόσια λέγοντας ότι ο ΚΑΠ αναφέρεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ είναι δημοσιεύμενος στο site της ΕΠΟ και φυσικά αναφέρεται στις επαγγελματικές κατηγορίες

Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί από συγκεκριμένους συμβούλους στην ΕΠΟ. Ειναι ξεκάθαρο ότι μία ομάδα συμβούλων εκφράζοντας ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω ότι δεν πρέπει να συμπληρωθούν οι θέσεις της Β εθνικής, αλλά να μείνουν κενές οι θέσεις. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Ενώ ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος, συγκεκριμένοι σύμβουλοι αναφέρουν ότι θα αλλάξει ο ΚΑΠ και δεν θα ανέβει κατ’ επέκταση ο ΑΡΗΣ.

Ωστόσο ενώ τα λέει δημόσια ο κ. Βούρβαχης από τα Χανιά, ο ίδιος άνθρωπος σημειώνει ότι είχε αλλάξει πέρσι ο ΚΑΠ, αλλά αυτή η διαταξη δεν υπαρχει πουθενα στον ΚΑΠ. ο κ. Βούρβαχης υπέπεσε και σε ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Ανέφερε δημόσια ότι αυτο για την αναπλήρωση των θέσεων ισχύει για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΠ. Ο ίδιος ο αναπληρωτής Πρόεδρος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠ και λέει δημόσια ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! 

Το ζήτημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αποφασίζουν, αλλά αν αποφασίσουν κάτι διαφορετικό θα αποτελεί ξεκάθαρη παρανομία. Δεν μπορεί να περάσει κάτι τέτοιο 100% θα εκπέσει στα δικαστήρια. μΊΑ ΟΆΔΑ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ (Βούρβαχης, Τζανόπουλος, Δημητρίου και 2-3 ακόμα που μόλις διασταυρώσουμε τα ονόματα θα τα αναφέρουμε θέλουν να μην καλυφθούν τα κενά ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙΤ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ).

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΣ. Μιλάει για μία διάταξη ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Το σημαντικότερο είναι ότι ΣΤΟΝ ΚΑΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, αλλά την ίδια στιγμή ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει ανοιχτές τις κεραίες του γιατί προφανώς κάποιοι ετοιμάζονται να εγκληματίσουν εις βάρος του. Αλλά δεν θα τους περάσει.

Ανεβάζουμε τον ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΠΟ(διαβάστε το άρθρο 4) ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ας τον διαβάσουν και εκεί στην ΕΠΟ για να μάθουν ότι ότι και να αποφασίσουν ισχύει από την μθεπόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα