Αντικρουόμενα δημοσιεύματα για την στάση της ΕΠΟ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν μπορούν να αποτρέψουν την άνοδο του ΑΡΗ ακόμα και αν σήμερα πάρουν μια σκανδαλώδη απόφαση

Το τρίτο ημίχρονο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ βρίσκει δύο διαφορετικές απόψεις για το θέμα του ΑΡΗ, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί κυρίως στην Αθήνα.

Τα δημοσιεύματα από την πρωτεύουσα είναι αντικρουόμενα και εξηγούμαστε. Νωρίς το βράδυ, η ιστοσελίδα «a-sports.gr» έγραψε ότι ο ΑΡΗΣ θα προβιβαστεί στην Φούτμπολ Λιγκ, αφού είναι απόφαση της Ομοσπονδίας να καλύψει τα κενά που θα προκύψουν, με ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Από την άλλη, η εφημερίδα «Goal» αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και την νέα σεζόν, υποστηρίζοντας ότι η ΕΠΟ θα περάσει τον νέο ΚΑΠ στην σημερινή ΓΣ, βάσει του οποίου τα κενά δεν θα καλυφθούν από ομάδες της Γ’ Εθνικής. Η αλήθεια όμως είναι μία και δεν αλλάζει. 

Ακριβώς το αντίθετο αναφέρει η εφημερίδα μετροσπορ: Ότι η ΕΠΟ είναι υπέρ του ΑΡΗ. Μύλος δηλαδη! 

Βάσει του ΚΑΠ, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να ανέβει στην Β’ Εθνική. Αυτό δεν αλλάζει. Ακόμα κι αν το κάνει η ΕΠΟ, θα παρανομήσει και ο ΑΡΗΣ θα κερδίσει την άνοδο του στην επιτροπή εφέσεων. Η ΕΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΠ, μονο για την σεζον 2016-17 μπορεί να κανει αλλαγες.

Βέβαια, με την ΕΠΟ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό και απαιτείται εγρήγορση από τους ανθρώπους του ΑΡΗ, ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε σκάνδαλο εις βάρος της ομάδας και του δίκαιου αιτήματος της. 

Προτεινόμενα Άρθρα