Η δεδομένη αύξηση και η ανανέωση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μερικά από τα δεδομένα που υπάρχουν για τον 19χρονο άσσο

Οσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο φτάνει η στιγμή που θα ξεκαθαρίσει για τον ΑΡΗ η υπόθεση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ και κατά πόσο θα μείνει στην ομάδα. 

Η παραμονή του 19χρονου άσσου είναι σε άμεση εξάρτηση με το κατά πόσο θα συμμετέχει ο ΑΡΗΣ στο Γιούροκαπ της επόμενης χρονιάς. Περίπτωση που μέρα με την μέρα συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες και αυξάνει τις ελπίδες παραμονής του Βεζένκοφ για τουλάχιστον ακόμη μία χρονιά, όσο είναι δηλαδή και το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Βάσει της συμφωνίας που ήδη υφίσταται, την νέα χρονιά θα γίνει αυτόματη αύξηση στις απολαβές του παίκτη, από τις 60 χιλιάδες ευρώ στις 150 χιλιάδες ευρώ. Είναι πολύ πιθανόν όμως το νούμερο αυτό να ανέβει από πλευράς Λάσκαρη, ως ένα επιπλέον… δέλεαρ για την παραμονή του Βεζένκοφ. Εφόσον έρθει αυτή, τότε το πιο πιθανό είναι να ανανεωθεί και το συμβόλαιο του ταλαντούχου φόργουορντ.  Ο ΑΡΗΣ είναι φυσικό να μην θέλει την αποχώρηση του το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να έχει κάποιο κέρδος, αφού έχει επενδύσει πάνω του. Το ίδιο αισθάνεται και ο παίκτης, ο οποίος θέλει ο ΑΡΗΣ να βγει ωφελημένος από ενδεχόμενη αποχώρηση του, για αυτό και εφόσον παραμείνει, λογικά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ολα βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο από την στιγμή που ο Βεζένκοφ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον μέλλον του. Μέχρι τότε, ίδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα